characters characters

Punguta cu doi bani la Teatrul ZURLI

18 martie 2014    |   524 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Sambata, 22 martie si Duminica, 23 martie, de la 10.30 si de la 12.00 la PUZZLE CAFE, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Copiii si parintii sunt asteptati si in acest week-end la Teatrul ZURLI, la o adaptare originala a povestii clasice Punguta cu doi bani.

Mosneagul, stapanul Cocosului, se lasa convins de Baba sa alunge  Cocosul din ograda pentru  ca nu face oua. Bietul Cocos porneste astfel in aventura vietii sale, pe care o va termina cu bine si cu multe lectii invatate.

Desi nu ii este usor sa se descurce in toate situatiile care apar, cocosul este darz si hotarat sa recupereze punguta pe care i-a furat-o boierul.

In spectacolul nostru apare si un personaj nou, Papagalul, care il insoteste pe Cocos in aventurile sale si il ajuta sa iasa din incurcaturi.

Copiii invata din acest spectacol sa fie loiali si curajosi, afla ca mintea poate sa rezolve orice problema si ca perseverenta asigura succesul.

Spectacolul este presarat cu jocuri interactive si completat de cantece vesele si antrenante.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu