characters characters

Program de renuntare la fumat: Clinica PsyMotion

03 februarie 2010    |   1467 vizualizări
 

Clinica PsyMotion va propune un program complex de renuntare la fumat, ce imbina tratamentul farmacologic cu suportul psihologic. Este vorba despre un program de ultima generatie care si-a dovedit eficienta, peste tot in lume fiind considerat cel mai bun tratament de renuntare la fumat bazat pe evidente stiintifice.


Imbinarea suportului psihologic cu tratamentul farmacologic creste sansele de renuntare la fumat cu pana la patru ori fata de programele care abordeaza doar una dintre aceste metode. Un program de acest tip presupune o evaluare initiala ce are ca scop principal identificarea resurselor si nevoilor proprii fiecarei persoane, interventia fiind individualizata in functie de rezultatele acestei evaluari.


Acest program se adreseaza persoanelor fumatoare cu varsta mai mare de 18 ani si abordeaza ambele aspecte ale dependentei de tutun, respectiv dependenta fizica prin administrarea sub supraveghere medicala a medicamentului CHAMPIX si cea psihica prin oferirea unui program structurat de consiliere individuala cu ajutorul metodei Interviului Motivational.


Dintre optiunile farmacologice ca tratament pentru renuntarea la fumat, CHAMPIX (varenicline) are un mecanism special de actiune fiind menit sa reduca atat pofta cat si simptomele neplacute ale sindromului de abstinenta la nicotina. Acest medicament reprezinta un important pas inainte in eforturile specialistilor de a ajuta persoanele sa renunte la fumat. CHAMPIX este bine tolerat de majoritatea persoanelor.


Interviul Motivational reprezinta o metoda de consiliere bazata pe evidente stiintifice utilizata in intreaga lume in special in cazul problemelor legate de dependente. Este o metoda speciala menita sa ajute persoanele sa recunoasca si sa depaseasca problemele cu care se confrunta fiind centrata in special pe cresterea motivatiei intrinseci pentru schimbarea comportamentului nedorit. Prin utilizarea acestei metode persoana este ajutata sa isi gaseasca propria motivatie pentru renuntarea la fumat si sa isi utilizeze la maxim resursele proprii in realizarea acestui obiectiv.


Pentru informatii suplimentare privind Programul de renuntare la fumat va rugam sa ne contactati.

Clinica de psihiatrie, psihoterapie si dezvoltare personala PsyMotion
Adresa: Str. Mihail Sebastian nr.203, sector 5, Bucuresti
Tel.:  021 781 22 59

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu