characters characters

PRO sau CONTRA teme de vacanta – argumente, dezbateri, verdict

28 iulie 2018    |   1496 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

temele pentru vacanta
Prezenta in literatura pentru copii si in gandurile elevilor de pretutindeni, vacanta de vara este una dintre cele mai asteptate perioade ale anului. Tabere, excursii, iesiri cu prietenii, cartile copilariei – toate ii confera un aer idilic si idilizat.

Un singur lucru poate perturba armonia celor 3 luni de relaxare: temele de vacanta. in jurul acestui subiect se tes discutii ample intre parinti, bunici sau chiar in randul cadrelor didactice.

Parerile sunt impartite, argumentele solide. Fiecare dintre cele doua tabere isi sustine cu convingere punctul de vedere, fara a respinge intru totul rationamentele partii adverse. Totusi, subiectul polarizeaza comunitatea educationala si confera intregului debate un aer ceremonios de tribunal.

Analizand argumentele ambelor parti, specialistii in educatie au decis: dreptatea e undeva la mijloc, iar calea de impacare la indemana tuturor.

Daca prima tabara sublinia nevoia jocului, iar cea de a doua pleda pentru recapitulare si exersare a notiunilor din timpul anului scolar, specialistii INTUITEXT in educatie ofera o serie de produse educationale moderne avand la baza exact conceptul de invatare prin joc.

Astfel, CD-urile educationale contin activitati interactive, animatii explicative si jocuri prin care elevii invata sau recapituleaza materia scolara in timp ce se bucura de resurse digitale foarte atractive.

Caietele elevului sunt create pe modelul revistelor pentru copii, avand o grafica placuta si usor de urmarit. in plus, cuprind o colectie de lectii sub forma unor fise de invatare, cu sarcinile de invatare introduse prin formulari de tip joc, sugestive pentru intelegerea cerintelor.

Produsul educational online ScoalaIntuitext.ro le ofera copiilor din clasele primare ocazia de a repeta/ invata prin joc materia predata la ore de invatatoare. Prin animatii explicative, jocuri educationale/ de logica/ de programare, sah, sudoku sau experimente interactive, copiii... inteleg notiunile pe care nu le-au inteles la ore exerseaza materia de la scoala si rezolva temele mai usor.

Citeste articolul integral.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu