characters characters

Institutul‬ European din Romania (IER) a acordat Premiul de Excelenta pentru promovarea Industriilor Culturale si Creative in spiritul valorilor europene proiectelor INTUITEXT

10 decembrie 2015    |   757 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Institutul European din Romania (IER) a acordat Premiul de Excelenta pentru promovarea Industriilor Culturale si Creative in spiritul valorilor europene proiectelor: Gazeta Matematica-Editie Electronica si Seria Geometrie intre joc si nota 10.

Editia cu numarul sase a Premiilor de Excelenta IER pentru promovarea spiritului si valorilor europene a fost dedicata proiectelor si initiativelor care sprijina si promoveaza sectorul Industriilor Culturale si Creative.

In cadrul festivitatii de premiere IER, proiectele INTUITEXT: Gazeta Matematica - Editia Electronica si Seria Geometrie intre joc si nota 10 au primit Premiul de Excelenta pentru promovarea Industriilor Culturale si Creative in spiritul valorilor europene.

Seria Geometrie intre joc si nota 10este un produs care se adreseaza elevilor din clasele a VI-a si a VII-a. Lectiile de geometrie imbina invatarea interactiva cu jocurile, cele cinci volume acoperind principalele capitole din materia de geometrie.

Gazeta Matematica-Editie Electronica reuneste colectia integrala a revistei Gazeta Matematica din perioada 1895-2010. Alaturi de Societatea de Stiinte Matematice din Romania ne-am bucurat sa prezentam pasionatilor de matematica peste 63.000 de pagini ce cuprind peste 96.300 de probleme si articole matematice structurate dupa numarul si data aparitiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu