characters characters

Platformele online de educatie - cum imbunatatesc actul educational

02 februarie 2017    |   409 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

copii si tableta
Cum ar fi oare ca, dupa o zi in care au avut 4 ore la scoala si alte 4 la after school, copiii sa poata petrece seri linistite in familie? Pare un vis frumos, dar noi stim cum se obtine acea atmosfera calda, ca in reclamele de Craciun.

Buna dispozitie, zambete, copii fericiti, parinti multumiti, familii desprinse parca din spoturile publicitare de Sarbatori. Cand le privim, simtim pret de câteva clipe atmosfera calda a unui camin adevarat pe care ne-o dorim cu totii, dar pe care nu stim mereu cum s-o obtinem. Din cand in cand, noi, parintii, ne simtim coplesiti de responsabilitatile profesionale si personale, ne frustreaza lipsa timpului pentru noi insine si ne doare ca nu mai avem suficienta rabdare si intelegere pentru copiii nostri.

Devenim nervosi, iritati si tematori ca, in mijlocul acestei furtuni, cei mici ar putea ajunge sa neglijeze scoala. Din fericire, in ultima vreme copiii au descoperit un fel placut de a invata datorita unor metode alternative. Manualele digitale, CD-urile educationale sau platformele online de invatare (cum e Scoala Intuitext, de pilda) – toate au fost create de specialisti in educatie având in vedere dorintele copiilor nostri, placerile lor sau acele mecanisme care le dezvolta memoria, gândirea ori atentia.

>>Citeste in continuare articolul<<

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu