characters characters

Picturile unei copile de 3 ani din Pitesti, adevarate opere de arta

04 februarie 2010    |   558 vizualizări
 

La trei ani, Irina Maria Aldea este unul dintre cei mai talentati copii din Pitesti. Micuta reuseste cu ajutorul unei pensule si a unei foi adevarate minunatii.

 

Parintii Irinei au observat dragostea fetitei pentru culori la varsta de un an si jumatate. Vrand sa-i cultive acest dar, mama ei a vrut mai tarziu sa o inscrie la un cerc de pictura de la Palatul Copiilor, dar a fost refuzata, Irina fiind considerata mult prea mica.

 

Raluca Aldea  a decis totusi ca fiica ei sa ia lectii de la profesoara de pictura Lidia Nica. "Irina are un simt al culorii si o siguranta pe creion extraordinare. E foarte talentata. Am mai avut copii de care m-am ocupat, dar ca ea, nici unul! Abia la 6 - 7 ani un copil reuseste sa picteze ca ea", a spus profesoara micutei. Lidia Nica a adaugat: "Cred ca are niste puteri paranormale".

 

Profesoara isi doreste sa expuna cele peste 70 de picturi ale Irinei la expozitia de pictura de la Palatul Copiilor din Pitesti iar mai apoi, sa mearga cu lucrarile micutei intr-o expozitie in Germania, informeaza curier.ro.

 

Sursa: www.libertatea.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu