characters characters

Peste 800 de participanti la editia a VII-a a Balului Britanic

25 iunie 2018    |   1418 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Balul Britanic 2018
Cea de-a saptea editie a Balului Britanic s-a desfasurat in Bucuresti pe 8 iunie 2018. Evenimentul a avut loc in gradina Hotel Caro. Asa cum era de asteptat, Balul Britanic s-a remarcat si de data aceasta ca fiind un eveniment de succes, bucurandu-se de prezenta unui auditoriu numeros si select.

Balul Britanic este un eveniment cu o traditie deja renumita printre evenimentele cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania. Evenimentul este organizat anual de International House Bucharest si English Kids Academy.

Excelenta sa dl. Paul Brumell, Ambasadorul britanic in Romania, la Balul Britanic

Inca de la inceput, Balul Britanic a beneficiat de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, bucurandu-se de atentia Casei Regale a Marii Britanii. Si in acest an, Excelenta Sa Domnul Ambasador Paul Brummell, Ambasadorul britanic in Romania, s-a bucurat alaturi de invitatii si participantii Balului.

„Am avut parte de inca un eveniment de succes si ne-o confirma in primul rand numarul mare de participanti si la aceasta editie. Ne bucuram ca am putut face inca o bucurie elevilor nostri in acest final de an scolar si suntem increzatori ca vom merge mai departe tot impreuna, sprijinind educatia tinerilor din Romania” a declarat Mihai Laurentiu Ganj, Presedinte English Kids Academy.

Balul Britanic este un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii cu rezultate exceptionale la limba engleza sunt premiati si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre acestea, se numara prestatiile unor artisti celebri pe scena Balului Britanic 2018: CRBL, Cvartetul Anima, Drum Circle si Orlando Petriceanu, Maia Malancus, artistii Operei Comice pentru copii.

Multumim inca o data tuturor partenerilor implicati pentru sprijinul acordat, fara de care evenimentul nu ar fi fost posibil: Albalact, Aqua Carpatica, Betty Ice, Caravana Photobooth, Cartemma, Carturesti, Coca Cola, Editura All, Editura Niculescu, ETi, Franke, Fundatia Sensiblu, Fundatia Vodafone, Game Dev Academy, Happy Cinema, Humanitas, Ideal Board Games, Ifantis, Kinderpedia, La Molisana, Lego Romania, Lucian Caffe, Magnolia, Med Experts, Mega Image, Metropolitan Life, Mobila Moll, Moviplast, Opera Comica pentru Copii, Oraselul Cunoasterii, Rin Grand Hotel, RPG, Santal, Selgros, Scoala Intuitext, Siviero Maria, Tupperware, Twinings, Vavian Pharma, Vertical Spirit.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum s-au desfasurat editiile precedente, va invitam sa urmariti filmele de prezentare pentru editiile din:

iunie 2017 - https://www.youtube.com/watch?v=vBBChHQwpRg 

iunie 2016 - https://www.youtube.com/watch?v=TqToYZKpQPk 

iunie 2015 - https://www.youtube.com/watch?v=wvzUDAkNy6Q 

English Kids Academy este divizia International House specializata in predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu