characters characters

Peste 6.000 de mame si-au anuntat intentia de a participa intre 5 si 8 martie, la Targul Baby Boom Show

02 martie 2020    |   454 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 0 - 3 ani.

Baby Boom Show
Targul Baby Boom Show se va deschide joi, 5 martie, la Romexpo, Pavilionul B1. Peste 6.000 de mame au descarcat invitatia online pentru a intra in primele doua zile ale targului.

O mie de gravide, mame si tati s-au inscris la cursurile organizate in cadrul evenimentului si 160 de copii interpreti, mici actori si dansatori care vor urca pe scena pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative intr-un program artistic ce merita vazut.

In privinta expozantilor, Targul Baby Boom Show numara 150 de standuri cu produse si servicii pentru gravide si copii sub 7 ani.

Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente in perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anuntate de expozanti sunt generoase: intre 15-80% la o serie de produse si servicii.

Ca organizatori suntem in permanenta legatura cu toate partile implicate, autoritati, parteneri, expozanti, specialisti, medici si toate deciziile sunt luate ca urmare a consultarilor.

Au fost suplimentate masurile de protectie:

  • Dispensere sanitare echipate cu dezinfectant vor fi instalate in locatia festivalului
  • De asemenea, la intrare, va exista personal dotat cu termometre cu infrarosu, pentru masurarea temperaturii corpului fiecarei persoane (vizitator, expozant, organizator)
  • Toaletele beneficiaza de igienizare suplimentara si vor fi dotate cu dispensere
  • Targul Baby Boom Show se desfasoara intr-un spatiu expozitional generos - 6000 de metri patrati, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.
  • Recomandam cu insistenta expozantilor si vizitatorilor sa urmeze indrumarile si protocoalele anuntate de autoritatile mandatate sa comunice in privinta Coronavirusului. #SurseOficiale

Va asiguram ca monitorizam permanent situatia si suntem in contact direct cu autoritatile pentru a lua cele mai bune decizii pentru toti participantii (expozanti si vizitatori).


Indemnul la calm si la informarea doar din surse autorizate, de la reprezentanti ai institutiilor mandatate sa comunice pe tema Coronavirus, trebuie sa fie lucruri firesti, de bun simt.


Targul Baby Boom Show isi propune sa fie o oaza de bucurie si buna dispozitie pentru mame si copii.


Va invitam sa veniti alaturi de noi! Intre 5 si 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu