characters characters

Parintii cool „vin“ cu copiii la Scoala Intuitext

25 mai 2017    |   487 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

mama si fiica
In ultima vreme, discutiile in parc despre copii, activitati extrascolare si cat-de-multumiti-suntem-de-invatatoare tind sa permita patrunderea unor noi subiecte, ceva mai actuale. Penduland intre dorinta de a dezbate si chestiuni non-domestice (probleme la job, masti naturale pentru ten sau cele mai noi colectii de la Victoria’s Secret) si nevoia de a afla totul despre parenting, mamele moderne inteleg importanta echilibrului in viata lor si a copiilor lor.

Ele isi doresc timp pentru placeri si hobby-uri si prin urmare recunosc nevoia copiilor de a-si gasi propriile pasiuni. Iar cand vine vorba despre scoala, e cu atat mai necesara gasirea unor metode care sa incurajeze curiozitatea naturala a copiilor si dorinta lor neconditionata de a descoperi totul despre mediul inconjurator.

Urmarind indeaproape evolutia societatii in general si a profilului elevilor in special, se poate observa o nevoie de spatiu digital in care elevul invata, descopera notiuni predate la scoala, in ritmul propriu. Imbinand pasiunea copiilor pentru spatiul virtual cu nevoia parintilor de securitate, am creat platformele online, produse de invatare care reprezinta, de fapt, adaptarea educatiei la noile vremuri si la noile generatii de elevi.

In ceea ce-i priveste pe copiii din clasele primare (pentru care povestea si jocul sunt esentiale in procesul de invatare), specialistii Intuitext in educatie au identificat o serie de probleme pe care le au micii exploratori: nu inteleg lectiile la clasa, refuza sa faca teme, isi doresc sa se joace pe device-urile lor preferate, tableta, laptopul sau telefonul mobil.

Prin urmare, ceea ce ne-am dorit noi, echipa Scoala Intuitext, a fost sa le oferim un loc in care invatarea se face in mod distractiv, care rezolva in mod natural problemele parintilor si copiilor. In plus, la Scoala Intuitext antrenam logica, memoria si abilitatile sociale, precum si pasiunea pentru stiinte (pasiune care le va deschide orizonturi nebanuite si le va dezvolta pofta de cunoastere si aventura intr-un mod unic).

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu