characters characters

(P) Joaca de-a fructele delicioase

20 februarie 2015    |   419 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Jocul este modul prin care copiii invata lucruri interesante despre lumea in care traiesc. Insa, chiar daca pentru copii totul este o joaca, noi, parintii, stim ca un stil de viata activ si o alimentatie echilibrata sunt obligatorii pentru micutii nostri.

Tocmai de aceea, o alimentatie echilibrata trebuie sa includa fructe si legume. Acestea sunt ziua fructelor la MacDonaldsbogate in vitamine, minerale si fibre si ofera copiilor nostri cantitatea necesara de energie.

Dar, problemele apar atunci cand micutii nu vor sa manance fructe, desi acestea sunt bogate in vitamine. Cum putem depasi acest mic impediment?

Cheia consta in educatia prin joc. Astfel, putem folosi diverse trucuri pentru a-i convinge pe mofturosi sa manance fructe. Spre exemplu, putem concepe un joc in care sa ii provocam sa ghiceasca cum se numesc diverse fructe si legume pe care le gusta in timp ce sunt legati la ochi.

Dar, daca atunci cand suntem acasa totul pare mult mai usor, lucrurile se complica atunci cand iesim cu micutii in oras.

De aceea, McDonald’s a adaugat in calendarul copiilor o noua sarbatoare, “Ziua Fructelor”, incuranjandu-i pe copii sa-si formeze un regim alimentar echilibrat, intr-un loc unde jocul si buna dispozitie se imbina.

Prin urmare, la McDonald’s, copiii nu vor descoperi doar jucariile, ci si gustul dulce al feliilor de mar, oferite din partea casei la fiecare Happy Meal cumparat in prima zi de luni a fiecarei luni. Astfel, luni, 2 martie 2015, McDonald’s va invita din nou la “Ziua Fructelor.”

Meniul Happy Meal contine un Hamburger/ Cheeseburger/ McToast/ 4 Nuggets plus, la alegere, cartofi prajiţi, o punga cu felii de mar sau salata Prichindel. In plus, cei mici pot alege apa, suc de portocale sau suc de mere, pentru o hidratare optima.

McDonald’s este locul unde joaca nu este completa fara feliile de fructe delicioase, care completeaza fiecare Happy Meal. Astfel, copiii pot alege oricand feliile de mar la orice meniu Happy Meal.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu