characters characters

Olimpiadele Balcanice de Informatica pentru Seniori si Juniori au loc la Timisoara

09 iulie 2018    |   3931 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Olimpiada Balcanica de Informatica 2018
Nu doar Cluj-Napoca este gazda unui important concurs international pentru copii, ci si Timisoara. Aici au loc Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Seniori si Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, in perioada 7-13 iulie 2018.

Festivitatea de deschidere a avut loc duminica, 8 iulie, la Teatrul National.

In cadrul Olimpiadei Balcanice pentru Seniori, au dreptul sa participe elevi cu varsta pana la 19 ani, in timp ce limita de varsta pentru juniori este de 15 ani si jumatate. Fiecare tara are dreptul sa inscrie in consurs o echipa formata din maxim 4 elevi si doi profesori coordonatori. Tara gazda poate participa cu doua echipe.

LA editiile din acest an, vor participa tari din regiunea balcanica, dar si tari invitate:: România, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Italia, Turcia si Turkmenistan.

Balcaniadele de informatica sunt organizate de Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul scolar Judetean Timis si Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, in parteneriat cu Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara, Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica si unitati de invatamant din municipiu.

Puteti afla mai multe despre Balcaniadele de Informatica pe site-ul evenimentului

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu