characters characters

Rezultatele copiilor romani la Olimpiada Internationala de Biologie 2018

23 iulie 2018    |   2437 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.


Potrivit ZiuadeVest.ro, Olimpiada Internaționala de Biologie din Iran a adus inca o medalie unei eleve din Timișoara. Silvia Alda a obtinut medalia de bronz la Olimpiada Internationala de Biologie din Iran.

Silvia Alda a facut parte din lotul olimpic al Romaniei au facut parte si Elena – Diana Gabroveanu din Craiova, Andrei Mitrofan si Magdy Mekdad din Bucuresti. Elevii romani au cucerit in total la aceasta olimpiada trei medalii de bronz si una de argint.

Andrei Mitrofan, elev al Liceului Teoretic de Informatica din Bucuresti, si-a trecut în palmares medalia de argint. Rezultatul sau a fost secondat de medaliile de bronz obtinute de Silvia Alda (Colegiul National „C.D. Loga” din Timisoara), Elena Diana Gabroveanu (Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova) si Magdy Mekdad (Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti).

Lotul olimpic a fost însotit de lector dr. Georgiana Duta-Cornescu (Facultatea de Biologie - Universitatea Bucuresti), in calitate de conducator al delegatiei, respectiv Adelhaida Kerekes (profesor/inspector ISJ Cluj), membru al juriului international.

Romania participa la Olimpiada Internationala de Biologie din 1997, olimpicii romani înscriindu-se constant pe lista laureatilor. Editia din acest an a reunit peste 280 de concurenti din 70 de tari.

Sursa: ZiuadeVest.ro si Edu.ro


*Sursa foto: Facebook/International Biology Olympiad 2018

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu