characters characters

Masina de familie perfecta: spatiu, confort si dotari tehnice de ultima generatie

15 iulie 2015    |   940 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Achizitionarea unei noi masinii poate fi un moment stresant pentru familie si trebuie sa te gandesti destul de bine inainte sa faci o alegere. Fie ca te pregatesti pentru primul tau copil sau pentru al cincilea, fiecare nou membru al familiei presupune foarte multe schimbari. Atunci cand pornesti in cautarea unei masini pentru familia ta, nu uita ca o masina reprezinta mai mult decat numarul de scaune pe care il contine. Ai nevoie de siguranta, confort si spatiu.

Masina pe care o alegi trebuie sa fie practica pentru transportul copiilor la scoala, mersul la cumparaturi si in ea sa incapa toata familia si bagajele pentru vacantele anuale. Usor de zis, greu de ales. Din atatea modele, acea mai usoara alegere este dupa un test drive. Ford iti ofera aceasta posibilitate, printr-o simpla inscriere, pe site.

Noul Ford C-Max este masina de familie ideala. Are un portbagaj spatios si versatil, in care cu siguranta vor intra toate bagajele familiei. Spatiul interior este confortabil, dispunand de 5 locuri, ideal pentru familiile cu copii mici. La prima vedere, nu poti anticipa volumul atat de generos al interiorului, Ford C-Max fiind o masina compacta.

Dar, asa cum spuneam anterior, o masina de familie trebuie sa aiba si alte calitati pe langa spatiul generos. Ford C-Max se remarca prin dotari tehnice de ultima generatie ce fac din condus o experienta placuta si relaxanta. Ecranul tactil iti permite sa controlezi navigatia si sistemul de climatizare, in timp ce cu ajutorul comenzilor vocale poti sa efectuezi si sa primesti apeluri hands-free si sa alegi contacte din lista telefonului.

Ford

Ford C-Max dispune si de asistenta pre-coliziune care este proiectat pentru a reduce efectele unui posibil impact frontal, actionand automat franele, in cazul in care detecteaza o coliziune iminenta. Sistemul de asistenta la parcare al modelului Ford Grand C-Max este un real ajutor, facand posibile parcarile in spatii inguste cu niciun efort din partea soferului.

Portbagajul se deschide si se inchide automat datorita senzorului aflat sub bara de protectie si care se actioneaza prin miscarea piciorului sub el. O dotare de mare ajutor pentru parintii care au mai mereu mainile pline de bagaje.

Modelul Ford Grand C-Max, este o varianta mai versatila, acomodand pana la 7 pasageri.

Incearca unul din modele Ford, C-Max sau Grand C-Max si simte prin propria experienta de ce calatoriile devin mai usoare pentru parinti, iar aventurile mai frumoase pentru cei mici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu