characters characters

Marian Godina se intalneste cu presa la Bookfest cu ocazia noului sau volum, “In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!"

01 iunie 2016    |   506 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

conferinta de presa Marian Godina
Curtea Veche Publishing va invita miercuri, 1 iunie 2016, ora 16:00 la o conferinta de presa alaturi de Marian Godina, politistul brasovean care ne tine la curent pe Facebook cu cele mai noi intamplari din traficul cotidian. Intalnirea este organizata in jurul volumului pentru copii "In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!", scris de Marian Godina, ilustrat de Alexia Udriste si aparut cu sprijinul Lidl Romania, si va avea loc in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, la Cafeneaua literara Bastion, Pavilion C1 (balcon), Romexpo.

Dupa succesul cartii “Flash-uri din sens opus”, politistul revine in atentia cititorilor, de data aceasta cei mici, cu o serie de povestiri simpatice pentru copii, insotite de ilustratii atractive.

Marian si Luca, un baietel de sase ani tare curios sa afle ce presupune meseria de politist, sunt personajele principale ale volumului. Cei doi se imprietenesc, iar carismaticul om al legii ii explica celui mic ce este masina de politie, ce inseamna numarul unic de urgenta 112 sau care sunt responsabilitatile unui politist de circulatie. Afland toate acestea, Luca isi da seama ca politistul este prietenul copiilor, care ii ajuta la greu.

Lansarea oficiala a volumului "In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!" va avea loc sambata, 4 iunie, ora 16:00, standul editurii Curtea Veche din cadrul Salonului International de Carte Bookfest, Romexpo, Pavilionul C2.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu