characters characters

Mame de Poveste – un proiect marca Work At Home Moms Romania

04 martie 2015    |   318 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Mame de poveste Work at Home MomsMame de Poveste e un proiect de suflet. Trei mamici, una si una s-au strans sub umbrela Work at Home Moms si au pus la cale o minune de cadou. Un personaj jucarie cusut cu drag prinde viata-ntr-o istorioara asternuta pe hartie manuala. Impreuna, pentru ca nu-i asa, unde-s trei puterea creste, cele trei mame au tesut si au cusut – una cu acul si ata, alta cu gandul si tastatura si una cu imaginatie si creioane.

La inceput, s-au nascut patru personaje. Domnul Cesulet Timpulescu ce nu vrea defel sa fie doar un ceas cu viseaza la branza si o coada de soricel, Masinuta Verzisor ce-i si pentru fetite si pentru baietei, in egala masura! Urmeaza Baietelul care aduce somnul, un nastrusnic pus pe sotii si Mara, fetita ce viseaza cu ochii deschisi. Intre timp echipa s-a marit: Fluturas cel delicat e noul membru al familiei ce de-abia asteapta sa ajunga pe mana vreunui copil vesel.

Cele trei Mame de Poveste sunt Cristina Ropotan – o mamica designer plin de idei colorate (www.imaginepeople.ro), Vera Grama – croitorasul nostru cel viteaz, cu maini de aur (www.adrianartizanat.blogspot.com), si Alexandra Pintea Varnava – mamica povestitoare (www.ouzoland.com)

Toate trei sunt membre cu vechime ale Work At Home Moms, “o initiativa sociala menita sa vina in sprijinul mamelor active si constiente de importanta lor vitala in cadrul familiei. “ Sunt mame care lucreaza de acasa si incerca sa combine utilul cu placutul – fiecare-n domeniul ei.

Asociatia Work At Home Moms isi propune sa intampine mamele cu evenimente de specializare, respecializare, ateliere practice, tipuri de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere precum si anunturi de job-uri, instrumente de promovare si multe, multe alte idei!” (www.wahm.ro)

Daca va doriti o jucarie minune, marca Mame de Poveste, nu trebuie decat sa ne trimiteti un mesaj pe adresa contact@wahm.ro. Pretul unui saculet (care contine o jucarie si povestea ei tiparita) este de 65RON.

Si daca vreti sa fiti mereu informati despre aparitia unui nou personaj, pentru ca mamicile de poveste nu se opresc aici, cautati-le pe facebook: https://www.facebook.com/mamedepoveste?ref=br_rs

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu