characters characters

Mai sunt doua saptamani de inscrieri la Mirunette Language Competition. Inscrie-te si castiga o tabara in UK!

17 februarie 2020    |   874 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Mirunette Language Competition 2020
Cea de a 8-a editie a concursului national de limba engleza, Mirunette Language Competition a ajuns aproape de finalul etapei de inscrieri. Toti elevii intre 10 si 17 ani sunt invitati sa se inscrie pana la data limita de 1 martie. Pana acum s-au primit aproape 1.000 de inscrieri de la elevi si profesori din toata Romania iar organizatorul concursului, Mirunette Education, va anunta detaliile celei de a 2-a probe pe data de 9 martie.

Pe langa experienta de dezvoltare personala pe care o vor avea participantii de-a lungul celor trei probe ale concursului, organizatorul promite un premiu surpriza pentru toti cei inscrisi in concurs. De asemenea, elevii care reusesc sa ajunga in finala concursului, vor primi premii atat din partea Mirunette Education, cat si din partea sponsorilor: British Council, Humanitas, Opera Comica pentru Copii, unteatru, DinoParc Rasnov, Dent Estet 4 Teens, Parc Aventura Brasov, Ideal Board Games, Stalingrad Laser Tag Arena, Romaqua Group Borsec, Laptaria cu Caimac.

“Proiectul Mirunette Language Competition a fost lansat in urma cu 7 ani din dorinta de a oferi atat copiilor cat si profesorilor castigatori sansa de a participa gratuit intr-o tabara internationala. Am urmarit cu bucurie cum de la an la an tot mai multi copii au participat, atat prin intermediul partenerilor nostri, cat si prin intermediul profesorilor dedicati de limba engleza. Încurajam copiii din intreaga tara sa se inscrie la Mirunette Language Competition! Conditia? Sa aiba varsta cuprinsa intre 10-17 ani si sa fie pasionati de limba engleza! Înscrierea este gratuita iar premiile sunt numeroase. Cele 7 editii anterioare si marturiile finalistilor nostri sunt dovada vie ca efortul, ambitia si creativitatea sunt rasplatite!” marturiseste Lucia Niculae, Account Manager Mirunette Education.

“Dupa cum am mai spus si in trecut, Mirunette Language Competition reprezinta ocazia perfecta de a oferi sansa tuturor elevilor din Romania sa incerce o experienta in strainatate. Totodata, concursul vizeaza omagierea castigatorilor din editiile trecute. Suntem foarte incantati sa vedem numarul tot mai mare al participantilor la acest concurs, iar in momentul de fata, ne pregatim sa demaram cea de-a 2-a etapa, care este de departe cea mai creativa parte.” a declarat Razvan Anti, Marketing Specialist Mirunette Education.


Mirunette Language Competition este un concurs national de limba engleza organizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti si British Council, unde elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani vor avea sansa sa isi exerseze creativitatea si cunostiintele de limba engleza. Totodata, Mirunette Language Competition reprezinta o ocazie si pentru profesorii de limba engleza sa isi incurajeze elevii sa experimenteze o experienta non-formala. Profesorii care vor avea cei mai multi elevi inscrisi in concurs au ocazia sa castige un loc de insotitor de grup intr-o tabara internationala in Marea Britanie, unde vor participa in mod gratuit.


Din 2004 Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, Canada si SUA ce au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participantilor. Compania reprezinta cu succes in Romania institutii prestigioase de invatamant din intreaga lume ce ofera garantia calitatii dar si relaxarea parintilor care aleg sa isi trimita copiii in astfel de programe internationale.


În paralel, Mirunette Education ofera servicii de consiliere educationala pentru admiterea la scoli, licee si universitati de top din strainatate.


Compania se adreseaza copiilor cu varste incepand de la 7 ani, elevilor de liceu, dar isi studentilor ce doresc sa isi imbunatateasca cunostiintele de limbi straine, sa traiasca o experienta internationala si sa se pregateasca pentru o lume multiculturala. În acelasi timp Mirunette Education se adreseaza parintilor dispusi sa investeasca in educatia copiilor lor, profesorilor ce doresc sa isi diversifice pregatirea pentru a deveni dascali inspirationali si adultilor dornici sa isi imbunatateasca exprimarea intr-o limba straina.


Mai multe informatii despre Mirunette Education si serviciile oferite gasiti la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu