characters characters

KEN Academy lanseaza cursurile gratuite de educatie antreprenoriala pentru copii “Do It Yourself Education”

23 aprilie 2020    |   639 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

DIY Education Ken Academy
KEN Academy vine in intampinarea parintilor si copiilor cu programul gratuit Do It Yourself Education, ce ofera intregii familii (copil si adult) o activitate utila pentru viitor si, totodata, distractiva. DIY Education este un instrument de invatare pentru copii si parinti, ce poate fi folosit ca un punct de pornire in explorarea educatiei antreprenoriale.

Informatia pe care o ofera KEN Academy este organizata in doua categorii:

ABILITAȚI ANTREPRENORIALE - Este vorba despre un set de abilitati antreprenoriale cheie care il vor ajuta pe copil in viata, in relatiile personale / scolare.

BUSINESS - In cazul in care copilul are inclinatii antreprenoriale si viseaza sa isi faca o afacere sau macar un mic stand de limonada, aici va gasi pasii principali pe care trebuie sa ii urmeze.

Programul DIY Education cuprinde:

  • o serie de resurse (filme / infografice) atent selectate, adecvate si utile pentru copii;
  • un set de intrebari concepute de trainerii KEN pentru etapa de reflectie, ce vor ajuta la aprofundarea intr-o conversatie cu copilul subiectul expus in fim / infografic;
  • un exercitiu / o activitate pe care sa o faca copilul, astfel incat sa aiba si partea de practica;

CAND APAR EPISOADELE?


In fiecare saptamana, pe site apare cate un episod nou din fiecare categorie, astfel incat educatia sa poata continua fara limita de timp. O saptamana este suficienta pentru a povesti despre subiectul ales si pentru a face provocarea saptamanii. Astfel:

Ziua de marti este dedicata Abilitatilor Antreprenoriale.

Ziua de vineri este alocata categoriei Business.


"Beneficiile pe termen lung ale unui astfel de curs sunt mari: copilul se descopera, capata incredere in fortele lui, este mandru de ce a realizat.

Afla ca in interiorul sau se afla o multitudine de posibilitaţi care merita sa fie descoperite şi dezvoltate. Iar astfel de experiente, la aceasta categorie de varsta, se fixeaza in fundatia fiintei lui si il vor calauzi in viata.

Misiunea principala a cursurilor de educatie antreprenoriala este ca fiecare copil sa inţeleaga ca poate face ce ii face placere, ca poate da viata unei idei, unui vis, ca stie cum sa acţioneze pentru a realiza acest lucru si ca este capabil sa fie independent financiar.", spune Carmen Iorgulescu, Coordonator KEN Academy.

Primele episoade din programul Do It Yourself Education pot fi accesate aici.


Despre KEN Academy

Ken Academy ofera un program complex de educatie financiara si antreprenoriala pentru copiii cu varste intre 7 si 13 ani. Noutatea adusa de KEN Academy o reprezinta componenta aplicata a programului – vizitarea unor companii (menita sa ajute copiii in intelegerea notiunilor de business, dar si a procesului de productie), construirea propriile afaceri si derularea unor evenimente de vanzare; astfel, ei intra in contact direct cu piata, ajung sa cunoasca personal clientii, sa isi exerseze curajul, abilitatile de vanzare si invata sa lucreze in echipa.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu