characters characters

Jucarii care ii dezvolta copilului creativitatea, imaginatia si abilitatile motorii

02 decembrie 2015    |   1103 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

bebelus jucandu-se
Jucariile pentru bebelusi nu mai servesc ca odinioara doar pentru divertisment. Cu ajutorul jucariilor moderne copilul invata rapid despre lumea inconjuratoare, invata forme, culori si sunete. Acesta este motivul pentru care parintii din ziua de astazi sau bunicii nu au nici o remuscare atunci cand ii cumpara copilului o multime de puzzle-uri, jucarii de plus, cuburi - la urma urmei, totul cu scopul de a-i oferi copilului o dezvoltare armonioasa.

In primul an de viata copilul tau se dezvolta cel mai mult. In jurul varstei de 1 an face primii pasi, isi imbunatateste dexteritate manuala, spune primele silabe simple sau cuvinte - pur si simplu absoarbe realitatea inconjuratoare. Copiii invata urmarindu-i pe cei din jur si imitandu-i, dar si prin joc, care ii stimuleaza si le imbogateste dezvoltarea.

In continuare va prezentam doua jucarii de la K’s Kids, gentuta Patrick cu 9 forme, pe care cel mic trebuie sa le potriveasca si setul de 17 cuburi moi colorate si educative pentru copiii de peste 12 luni.


Sorteaza si potriveste formele in gentuta lui Patrick! Gentuta este din material textil, usor de transportat si contine 9 forme cu texturi si culori diferite din plastic. Fiecare element este diferit: patrat, triunghi, stea etc. Distractia vine atunci cand cel mic trebuie sa potriveasca formele cu golurile respective. Datorita acestei jucarii, copiii isi pot dezvolta capacitatea de a identifica si de a asocia forme si culori. Pe spatele gentutei sunt panouri cu buzunarase secrete si activitati de recunoastere a formelor. Beneficii: stimuleaza abilitatile motorii si dezvolta simtul spatial. In plus, gratie spatiului de depozitare asigurat implicit de designul jucariei, ii incurajeaza pe copii sa fie ordonati atunci cand asaza toate cuburile in interiorul ei, dupa ce s-au saturat de joaca.

gentura lui Patrick

Set 17 cuburi moi (12 cuburi si 5 triunghiuri) colorate si educative ce paveaza drumul catre cunoastere si dezvoltare a inteligentei copiilor. Imaginile contin cifre, animale, mijloace de transport si jocuri de puzzle ce permit copiilor sa invete consecintele, numaratul si potrivitul. Puzzle-urile contribuie la dezvoltarea capacitatii cognitive a copilului, il ajuta sa proceseze informatii si stimuleaza gandirea logica, abilitatile motorii fine si o buna coordonare ochi-mana.

K's KidsDupa varsta de 12 luni copilul dumneavoastra nu mai este un bebelus. In fiecare zi el capata noi competente - face primii pasi, imita comportamentul celor din casa, intelege tot mai multe cuvinte si incearca sa execute comenzi. Jocul cu copilul la aceasta varsta ar trebui sa fie simplu, dar de absorbtie. Micutul tau este dornic de noi experiente, dar inca nu prea stie cum sa se concentreze pentru mai mult timp asupra unui joc.


Nu fi dezamagit daca copilul tau dupa cateva minute se va lua cu un alt joc - e firesc ca la aceasta varsta sa se plictiseasca repede. Jucariile de la K’s Kids ii dezvolta copilului creativitatea, imaginatia si abilitatile motorii.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu