characters characters

Jo, Amicii si Trupa Anima - printre vedetele Balului Britanic de la Bucuresti!

08 iunie 2017    |   436 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Balul Britanic
Cea de-a sasea editie a Balului Britanic va avea loc in Bucuresti pe 9 iunie 2017
. Evenimentul se va desfasura in gradina Hotel Caro din Bucuresti. Cu o traditie deja renumita printre evenimentele cu miza ridicata pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, Balul Britanic este organizat de International House Bucharest si English Kids Academy. Evenimentul se bucura in fiecare an de prezenta Excelentei Sale Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, dl. Paul Brummell.

Balul Britanic este un eveniment educational si cultural deosebit, in cadrul caruia copiii cu rezultate exceptionale la limba engleza, cursanti English Kids Academy, primesc premii educationale si toti invitatii au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. In premiera, anul acesta, unele dintre cele mai frumoase momente din spectacolele Operei Comice pentru copii vor fi aduse pe scena Balului Britanic. O serie de momente artistice vor asigura buna dispozitie pe toata durata serii: Cvartetul Anima, trupa de dansatori Be Unique coordonata de Alex Nistor, Andra Gogan si trupa Amicii, iar in final, mult apreciata Jo.

„Suntem nerabdatori sa primim cu bratele deschise parinti si copii deopotriva, interesati de cultura si de procesul de invatare, concept care gazduieste practic, editia din acest an. Mai mult decat atat, suntem dornici sa le recompensam rezultatele spectaculoase, precum si eforturile depuse. Suntem parte dintr-un moment important pentru ei, iar asta ne onoreaza”, a declarat Mihai Ganj, Presedinte English Kids Academy, divizia de cursuri de engleza pentru copii a International House.  

Intrucat evenimentul are si o miza caritabila, intrarea se va face numai pe baza unei donatii de 35 lei pentru fiecare participant. Suma stransa, precum si donatiile de la fata locului, vor fi integral directionate pentru a sustine proiectului “Tabara Stelutelor”, proiect educational pentru copiii bolnavi si defavorizati aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.. Inscrierea la Balul Britanic se face in ordinea achitarii acestei donatii conform principiului „primul venit-primul servit”.

Despre Balul Britanic

Evenimentul aduna an de an aproximativ 700 de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentanti marcanti din domeniul educatiei.

Balul Britanic se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara:  tabere cu profesori britanici in Romania, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice dedicate lor.

Despre International House Bucharest

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, timp de 5 ani la rand) si este membru al International House World Organization, organizatie care numara peste 150 de centre de limbi strane in peste 50 tari. International House, cu o existenta de peste 60 de ani pe piata produselor culturale si avand sediul in Londra a pus bazele standardelor predarii limbii engleze in lume – primul curs de pregatire a profesorilor de engleza din lume a avut loc in International House in Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezenta pe piata din Romania de 15 ani.

Despre English Kids Academy

English Kids Academy este divizia International House specializata in predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu