characters characters

Invatarea online - completarea educatiei traditionale

03 noiembrie 2016    |   422 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Invatarea online
In ultimii ani se vorbeste tot mai mult despre invatarea online si cum o afecteaza pe cea clasica astfel incat, in timp, s-au format mai mult sau mai putin doua grupuri: pro
si contra. Chiar daca aceste stiluri educationale au ambele limitari, dar si puncte forte, noi, Echipa Scoala Intuitext, consideram un mix al acestora ca fiind abordarea ideala pentru dezvoltarea optima a copiilor nostri.

 

Zilele noastre au devenit treptat mai greu de gestionat si ne este din ce in ce mai greu sa avem un management al timpului bine definit. De aceea, cand vine vorba de educatie si de volumul impresionant de informaţie, un sistem online/digital de predare al acestuia devine pentru noi din ce in ce mai atractiv, mai ales pentru cei mici.

 

Solutia celor mici spre bucuria celor mari

Ca orice parinte, ne dorim sa putem face mai multe pentru copiii nostri pentru a ne asigura ca au parte de o dezvoltare completa si o educatie cat mai variata. Soluţia pentru toate aceste lucruri o reprezinta platformele online care sprijina procesul de invaţare individuala scolara si permit copiilor sa acceseze o serie de surse de exercitii, curiozitati sau chiar jocuri educative.

 

>> Citeste in continuare articolul aici <<

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu