characters characters

Halloween Weekend la Bucuresti. Unde Iesim cu Copiii in 26-28 Octombrie

25 octombrie 2018    |   2005 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Halloween weekend Bucuresti
Halloween se sarbatoreste in fiecare an in data de 31 octombrie. Cei mici se pot bucura de activitati si evenimente cu specific de Halloween inca din acest weekend 26-28 Octombrie la Bucuresti!

Vineri mergem la "Mara si Dovleacul" la Salina by ABC si la Party Halloween la Casuta lui Shoshon. Sambata cioplim dovleci sau mergem la unul dintre numeroasele ateliere, spectacole si evenimente sportive: lectia demo gratuita de programare in Scratch, Alice in Tara Minunilor la Club Miruna sau cursa Bucuresti MTB Race! Duminica facem experimente de Halloween, mergem la o sedinta revigoranta de yoga in familie sau la spectacolul Vocile Padurii.

Vezi lista noastra de 19 evenimente in familie la Bucuresti pentru un weekend 26-28 octombrie de speriat!

Va dorim un weekend minunat!

VINERI | 26 OCTOMBRIE 2018

SPECTACOL

1. Mara este o fetita care locuieste intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoare de somn ce cresc la ferestre. isi doreste sa fie curajoasa si sa nu se mai teama de intuneric. Ce face Mara seara de seara? Seara de Halloween a fost cu totul speciala. A trecut peste un camp plin de dovleci si s-a intalnit cu Dovleacul Magic. Vezi detaliile spectacolului Mara si Dovleacul Magic la Salina by ABC.

TUR GHIDAT

2. Vrajitoarele din spectacolele Operei pentru Copii ii asteapta pe cei mici, atat in 26 cat si in 27 octombrie, cu un tur complex si spectaculos prin culisele teatrului si povesti de Halloween pentru copii pe masura!

PARTY HALLOWEEN

3. Pe 26 octombrie avem Free Friday – Party Halloween in Casuta lui ShoShon! Copiii sunt invitati sa participe la petrecerea de Halloween, iar parintii se pot bucura de ore libere pentru o iesire in doi, un ceai cu prietenii, de o seara de teatru ori film sau poate de cateva ore pentru orice isi doresc.

TOATE RECOMANDARILE DE VINERI 26 OCTOMBRIE


SAMBATA | 27 OCTOMBRIE 2018 


LECTIE DEMONSTRATIVA GRATUITA

4. LittleDev Academy organizeaza Programare in Scratch, o Lectie Demo Gratuita pentru copii de 6-10 ani. Scratch este un limbaj de programare dezvoltat in special pentru copii si este folosit pentru a-i ajuta sa-si dezvolte gandirea computationala. Tototdata, pe masura ce acestia creaza animatii si jocuri cu Scratch, ei invata sa gandeasca creativ, sa colaboreze si sunt incurajati sa experimenteze. Pentru crearea de povestiri interactive, Scratch aplica programarea pe baza de blocuri.

TEATRU

5. Clubul Educational Miruna va propune “Alice in Tara Minunilor” un spectacol de teatru de papusi pentru copii de 3-8 ani, dupa povestea lui Lewis Caroll. In visul ei, Alice descopera o lume diferita si ciudata, in care regulile stiute de ea sunt schimbate. Fiecare personaj ii prezinta aceasta lume in felul lui si o ajuta sa traiasca momente unice.

6. Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din “1001 Nopti”, dramatizare a basmului “Califul Barza” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasa poveste construita cu mult umor adecvat atat copiilor cat si adultilor, carora le promitem de asemenea o portie buna de ras.

ATELIERE

7. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 27 octombrie - ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa ne lasam fascinati de magia ghetii carbonice si sa cream baloane uriase, pe care le transformam in fum! Dovleci care prind viata, fantome si vrajitorie! Rezerva-i un loc copilului tau la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Va asteptam cu drag si chef de distractie!

8. Ne dam intalnire cu parinti, bunici, frati mai mari si mai mici pentru un Atelier de Sculptat Dovleci la Casuta lui ShoShon! De aceasta data veti face echipa cu cei mici si impreuna veti sculpta cel mai fioros, zambitor sau dragalas dovlecel din gradina lui ShoShon.

SPECTACOL

9. Premiera!!! Tapusele va invita la spectacolul-atelier „Un panda singur-singurel”, varsta recomandata 1-3 ani. in adancul padurii de ceaţa, traieşte un urs panda singur-singurel. işi doreşte un prieten, dar nu ştie ce trebuie sa faca.

GRADINARIT

10. Ti-era dor de gradinarit? Grupul de Iniţiativa Civica Cişmigiu ne invita sa ne (re)apucam de treaba, alaturi de peisagistul Corina Tranca. Grupul incepe plantarile de toamna si amenajeaza gradinile adiacente blocurilor din cartier. Hai cu noi daca vrei sa inveti ce inseamna o amenajare peisagistica, ce plante se potrivesc mai bine in gradinile din mediul urban si tot felul de tips & tricks pentru gradinarii mici si mari, la evenimentul Gradinarit urban in cartierul Cismigiu.

ATELIERE

11. Atelierele de teatru si actorie pentru cei mici, reprezinta o calatorie in lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potentialul creativ si vor deschide portile cunoasterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin arta, confera copiilor o mai buna intelegere a mecanismului de gandire si comportament, gestionarea constructiva a sentimentelor, socializare si lucrul in echipa.

12. Am deschis un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligentei emotionale, la Clubul Copiilor Isteti! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde isi va antrena mintea, isi va descoperi si constientiza emotiile, dar va invata sa le si gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

SPORT

13. Bucuresti MTB Race este un concurs de Mountain Bike, ce isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze Parcul Natural Vacaresti ca spatiu de protectie, educatie si recreere in la doi pasi de centrul Bucurestiului.

14. Prima editie a evenimentului de baschet 3×3 Decathlon Streetball va avea loc sambata, 27 octombrie, pe terenurile Poli Arena din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Turneul marca SPORT ARENA STREETBALL si Decathlon Romania este deschis categoriilor sub 18 ani, atat la baieti cat si la fete.

TOATE RECOMANDARILE DE SAMBATA 27 OCTOMBRIE

DUMINICA | 28 OCTOMBRIE 2018

ATELIER

15. Duminica ne intalnim in casuta lui ShoShon la Atelier de Mascute Halloween, pentru a ne pregati exemplar de Halloween! Cum? Vom realiza impreuna cele mai spectaculoase masti pe care toti participantii le vor putea lua acasa. Participarea parintilor se face cu acordul copiilor :-).

TEATRU

16. Teatrul din Podul Meu vine din nou la Clubul Miruna cu Vocile padurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. A fost odata o padure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apa curgatoare, scoarţa şi rumeguş care prind viaţa şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii. in faţa ochilor ni se desfaşoara natura cu ce are ea mai frumos iar la sfarşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pamantul şi apa.

YOGA

17. Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi impreuna la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o ora de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

EXPERIMENTE

18. Halloween la Casa Experimentelor! O zi speciala cu multe surprize… experiment! Intre orele 12:00 – 20:00 (ultima intrare la ora 19:00) din ziua de 28 octombrie, vizitatorii sunt asteptati costumati, atat cei mici, cat si cei mari. in fiecare ora, cel mai creativ costum va fi premiat.

SPECTACOL

19. Cotosman are cizme noi si puteri magice: simtul dreptatii, iubirea fata de stapanul sau si dorinta de a-i pedepsi pe cei rai. El il ajuta pe Ionica sa castige mana Domnitei prin mai multe siretlicuri... intalneste-l la Motanul incalţat, opera in trei acte pentru copii de Cornel Trailescu la la Opera Comica pentru Copii.

TOATE RECOMANDARILE DE DUMINICA 28 OCTOMBRIE

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu