characters characters

Peste 10.800 de elevi si cadre didactice au participat la programul „Global Money Week”

24 martie 2016    |   364 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Global Money Week
Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Banca Nationala a Romaniei si Child and Youth Finance International (CYFI) au organizat o serie de activitati pe teme financiar-bancare adresate tinerilor, in cadrul programului „Global Money Week”, derulat in perioada 14-20 martie 2016.

Evenimentele s-au desfasurat in cadrul unui proiect mai amplu de educatie financiara initiat de BNR - „Sa vorbim despre bani si banci” si au fost organizate la nivelul intregii tari, in mediul urban si rural, cu sprijinul inspectoratelor scolare judetene si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. In premiera, reprezentanti ai Asociatiei Analistilor Financiari Certificati din Romania (CFA Romania) s-au alaturat echipelor BNR pentru a sustine prezentari pe teme financiar-bancare in unitati scolare din judetele Teleorman, Giurgiu si Dambovita.

La activitatile educationale desfasurate in cursul acestei saptamani au participat la nivel national peste 10 800 de elevi si cadre didactice din ciclul primar, gimnazial si liceal, dublu fata de anii precedenti. Programul a cuprins aproximativ 180 de unitati de invatamant din 41 de judete si Municipiul Bucuresti.Este al treilea an consecutiv in care BNR participa la programul GMW, iar succesul activitatilor derulate in cadrul acestui parteneriat a fost recunoscut la nivel international prin castigarea in anul 2014 a trofeului „Global Money Week” pentru Europa.

Informatii suplimentare despre proiectele educationale derulate de catre BNR, separat sau in parteneriat cu Ministerul Educatiei, sunt disponibile aici.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu