characters characters

Inspectoratele scolare trebuie sa informeze parintii cu privire la lista scolilor private autorizate/acreditate

Ghidul ARACIP pentru alegerea scolii copilului

31 martie 2016    |   1842 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a solicitat inspectoratelor scolare judetene/Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti sa asigure informarea parintilor cu privire la lista actualizata a unitatilor de invatamant preuniversitar particular acreditate/autorizate din fiecare judet si din Capitala.

ARACIP a postat si un ghid dedicat parintilor pentru a-i ajuta sa aleaga scoala sau gradinita privata, sub forma unui pliant, pe care il poti vedea mai jos.

Ghid parinti ARACIP


ghid parinti ARACIP


Lista va fi elaborata intr-un format accesibil publicului larg si va fi afisata atat la avizierele inspectoratelor scolare judetene, cat si pe prima pagina a site-urilor inspectoratelor scolare/institutiilor conexe. In acest sens, inspectoratele scolare vor colabora cu Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP) pentru a furniza o imagine la zi a acestor informatii.

Inspectoratele scolare judetene/ISMB vor disemina sistematic si cat mai activ aceste informatii, astfel incat parintii sa aleaga in cunostinta de cauza o unitate de invatamant preuniversitar acreditata/autorizata si sa aiba toate datele necesare in legatura cu statutul acestor scoli.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu