characters characters

Fata Babei si Fata Mosneagului la Teatrul Zurli

12 martie 2014    |   699 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI

Sambata, 15 martie si Duminica, 16 martie, de la 10.30 si de la 12.00 la PUZZLE CAFE

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Povestea clasica este adaptata in stilul  interactiv Zurli si spusa de personaje foarte aproape de cele din viata reala, care transmit invataminte puternice copiilor si adultilor.

Fata Mosneagului este exemplul pozitiv. Este buna si blanda, extrem de modesta, generoasa cu animalele si elementele din natura, empatica si inţelegatoare. Vorbeste putin si incet, cauta sa faca bine atunci cand poate si isi iubeste mult tatal.

Fata Babei, in schimb,  este razgaiata, alintata si sclifosita. Nu se ingrijeste, nu ii place munca, fuge de orice treaba, dar isi doreste recompensa cea mai mare. Este brutala cu animalele, egoista si lacoma.

Mosneagul este bland, dar slab in fata babei. El ii ofera fetei sale o educatie simpla, bazata pe cele mai importante valori. Baba este smechera si rea si incearca sa intoarca lucrurile in favoarea ei si a fetei ei.

La final, personajele negative sunt iertate si mai primesc o sansa sa isi schimbe comportamentul.     

Povestea este imbogatita de costume populare frumoase, de cantece si jocuri antrenante.

Oamenii mari pleaca mulţumiti ca au avut o experienţa minunata, din care, in joaca, si ei si copiii lor au invaţat mai multe despre relaţia parinte-copil. 

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parinţii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentaţie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu