characters characters

Exista in Romania tabere care aduc valoare copiilor?

10 mai 2016    |   381 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Tabara Bookland 2016
Vacanta de vara e menita pentru momente unice, care merita sa isi gaseasca loc de cinste in cutia cu amintiri pretuita cu drag intreaga viata. Si fiindca orice experienta inseamna o caramida pusa la fundatia pe care orice tanar se dezvolta, este necesar un echilibru intre distractie si invatare – iar acesta e posibil in Tabara Coolturala BookLand, singura tabara din Romania care imbina distractia cu o lista lunga de activitati stimulante pentru cultura si disciplina copiilor.

Pe parcursul celor sapte zile de tabara, tinerii cu varste intre 7-18 ani sunt incurajati sa isi descopere adevaratul potential prin intermediul celor mai complexe jocuri cre vizeaza dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala. Recurgand la educatia alternativa in afara formatelor clasice, BookLand transpune teoria in practica in timp ce copiii participa laworkshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke. Le vor fi alaturi si ii vor sustine invitatii speciali din randul actorilor, scriitorilor, artistilor plastici si antreprenorilor.


Tabara Bookland Bran

Cu ocazia celei de-a 4-a editii, Tabara Coolturala BookLand completeaza destinatiile din Valea Lotrului (31 Iulie – 7 August 2016 sau 7 - 14 August 2016) si Bran (14 - 21 August 2016 sau 21- 28 August 2016) cu o vacanta de neuitat, dincolo de granitele tarii, in Comitatul Kerry - Irlanda (18-30 iulie 2016).

Tabara Bookland Irlanda


Mai multe detalii despre Tabara
Coolturala BookLand pe www.book-land.ro/tabara


Parteneri media: TVR2, Magic FM, Radio Romania Cultural, Ziarul Ring, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Edu News, CalendarEvenimente, Pemeserie.ro, Ioana, Clickpentrufemei.ro, Totuldespremame.ro, Avantaje.ro, Casa mea, Bebelu, Caminul, Iqool, Sfatulparintilor.ro, BuzzCamp, Business Woman, 4Career.

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildessi a adus-o in mijlocul oamenilor - in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere - facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala. Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori. Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor - cu 2 editii deja la activ - sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate. Din 2014 avem o noua misiune: de a le oferi GRATUIT tinerilor instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca sute de profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor si studentilor din 23 orase. Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oferte de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu