characters characters

Evenimentul Zilei: 850 de scoli concureaza pentru un viitor verde

03 februarie 2010    |   510 vizualizări

Peste 850 de scoli si gradinite din Romania s-au inscris la concursul national „Scoli pentru un viitor verde”, initiat de organizatia internationala WWF (World Wide Fund for Nature) si Editura CD PRESS, prin revistele educationale Pipo, Doxi si Terra Magazin.


„Scoli pentru un viitor verde” este un program educational si un concurs national care se adreseaza tuturor scolilor si gradinitelor din Romania si vizeaza realizarea de activitati instructiv-educative, cu scopul de a informa si a constientiza prescolarii, elevii, cadrele didactice, parintii si comunitatile locale in legatura cu problemele actuale de ecologie.


Concursul este structurat pe trei sectiuni, in functie de categoria de varsta: Pipo (pentru invatamantul preprimar), Doxi (pentru invatamantul primar) si Terra Magazin (pentru gimnaziu si liceu). Pentru anul scolar 2009-2010, perioada de desfasurare a Programului Scoli pentru un viitor verde, editia I, este 5 ianuarie 2010 – 31 mai 2010.


La cererea unui numar mare de cadre didactice, s-a hotarat prelungirea perioadei de inscriere in concurs pana la 15 februarie. Inscrierea in program este gratuita.


Sursa: www.green-report.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu