characters characters

Ethan Bortnick, copilul-minune al muzicii

26 februarie 2010    |   595 vizualizări
 

Un baiat de numai noua ani uimeste o lume intreaga cu talentul lui de mare pianist si compozitor. Mai mult, a urcat pe scena alaturi de nume mari ale muzicii internationale, de la Elton John, Barbra Streisand si Celine Dion la Beyonce sau Black Eyed Peas.

 

Cunoscatorii spun despre el ca este un adevarat copil minune al muzicii. Se numeste Ethan Bortnick si, desi are doar 9 ani, este deja un muzician desavarsit si un excelent showman.

 

De ce face muzica? A explicat singur: "Cred ca-mi place sa-i fac pe oameni fericiti".Ethan este si un foarte talentat compozitor. De curand, ell a urcat pe scena alaturi de nume mari ale muzicii internationale, precum Elton John, Celine Dion si Barbra Streisand si a cantat "We are the World" pentru victimele cutremurului din Haiti. Copilul minune canta la claviatura de la varsta de trei ani iar la cinci a compus prima sa piesa.

 

Este capabil sa interpreteze orice cantec pe care il aude o singura data, fara sa aiba notele in fata ochilor. A fost invitat in emisiuni de televiziune celebre, precum "The Tonight Show cu Jay Leno" sau "The Oprah Winfrey Show".

 


Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu