characters characters

ENO Tree Planting Day 21 Mai 2

21 mai 2010    |   857 vizualizări

Scoala cu clasele I-VIII nr. 14 “ION ŢUCULESCU”, Craiova, va organiza o zi speciala pe 21 mai 2010. Vom planta copaci impreuna cu alte scoli din intreaga lume.


Scolile planteaza copaci in cadrul unui eveniment extraordinar!. Primii copaci vor fi plantati la amiaza in Oceania. Urmand cursul Soarelui, noi copaci vor fi plantati in Asia, Europa si Africa. In cele din urma, acest lant de copaci va ajunge in cele doua Americi. Acest eveniment a devenit un succes. Anul trecut peste 5000 de scoli din 127 de tari au plantat 300 000 de copaci intr-o singura zi. Plantarea copacilor este importanta pentru noi. In primul rand, ne reaminteste de natura si de de protectia mediului. In al doilea rand, este un simbol al cooperarii internationale. Cum aceasta zi este, de asemenea, cunoscuta ca Ziua Mondiala a Biodiversitatii dorim sa punem accent pe importanta biodiversitatii.

 

Trebuie sa reflectam asupra realizarilor noastre pentru a proteja biodiversitatea si sa ne concentram asupra provocarilor urgente imediate. Acum este timpul sa actionam! Aceasta zi este organizata de ENO-Mediul Online, o scoala virtuala pentru constientizare ecologica si dezvoltare durabila. Scoli din intreaga lume studiaza aceleasi teme ecologice si isi impartasesc rezultatele invatarii in comunitatile lor locale si in intreaga lume pe spatiile web.

 

Temele de studiu acopera domenii precum padurile, schimbarile climatice, amprenta ecologica si aspecte culturale. In jur de 5000 de scoli din 150 de tari iau parte la aceste activitati. Programul ENO a debutat in urma cu 10 ani si are sediul in Finlanda. Ziua ENO a Plantarii Copacilor 2010 http://www.enotreeday.net



Articol complet: Didactic.ro 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu