characters characters

Educatie cu blandete

Cum isi descopera copiii pasiunile si talentele prin joc

26 iunie 2018    |   1770 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

educatie cu blandete
Un simplu search pe Google ne arata care sunt principalele probleme cu care se confrunta parintii in relatia cu copiii lor, exponenti de seama ai erei digitale. Amintind cu naduf de refuzul de a-si face temele, de a citi sau de a renunta la jocurile online preferate, adultii trag un semnal clar de alarma si par a striga la unison: „asa nu se mai poate”!

Cum insa micii adversari au metode redutabile de a slabi aplombul parintesc, specialistii in educatie sunt gata sa intre in lupta pentru a stinge definitiv confruntarea. In premiera in istoria conflictelor, acestia vor sustine – concomitent – ambele tabere pentru a asigura instaurarea pacii cat mai rapid.

Motivele disputei sunt, in linii mari, exprimate fara echivoc: cei mici doresc metode moderne de invatare si libertate in mediul online, in vreme ce parintii adorm noaptea gandindu-se la educatia si viitorul copiilor lor.

In aceste conditii, specialistii Intuitext in educatie au conceput „un arsenal” imbatabil ce promite sa impace fara intarziere partile implicate: produse moderne de invatare care imbina placerea copiilor de a se juca cu dorinta parintilor ca acestia sa invete.

Pe langa CD-uri educationale atractive si interactive, manuale digitale cu activitati ce starnesc cu adevarat interesul copiilor, specialistii Intuitext in educatie au creat si un produs online de invatare exact pe placul elevilor din clasele primare.

Astfel, site-ul educational scoala Intuitext este conceput sub forma unui joc, cu misiuni si aventuri captivante, dar care sunt bazate pe notiunile din programa scolara.


Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu