characters characters

Dinozaurii de la Dino Parc in asteptarea Scolii Altfel

25 martie 2016    |   1157 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Dino Parc
Vrei sa faci din Scoala Altfel o experienta unica pentru copilul tau si inca nu ai gasit locul potrivit unde sa il duci? O excursie la Rasnov poate fi o intoarcere in timp pentru copilul tau daca ajungi la Dino Parc, o destinatie considerata ideala de catre Ministerul Educatiei in promovarea educatiei non-formale prin programul Scoala Altfel.

Dino Parc se afla in mijlocul naturii, inconjurat de verdeata si de o atmosfera ce te trimte cu 220 de milioane de ani in urma datorita dinozaurilor construiti in marime naturala, din fibra de sticla si rasini speciale care le asigura o durata de viata de 50 de ani.

Veti merge pe un traseu interactiv care contine atat lumini, cat si sunete si pe care veti descoperi dinozaurii in ordinea evolutiei lor.

dino parc


Pe suprafata totala de 1,6 hectare pe care o are Dino Parc se vor gasi 46 de dinozauri atestati stiintific conform ultimelor descoperiri paleontologice si zeci de activitati diverse care ii vor strarni copilului tau interesul pentru a afla cat mai multe. Una dintre atractiile parcului este Vulcanul realizat pe baza unei colaborari cu experti de la Hollywood. Acesta are o placa pe care sunt simulate la intervale regulate de timp cutremure similare celor din eruptiile adevarate ale vulcanilor.

dino parcStim ca aventura este atractia principala pentru copii de aceea veti putea urma diverse trasee unde va putea sa isi arate curajul si sa incerce lucruri noi. Daca copilul tau este pasionat de pictura, sculptura, desen sau traforaj ori pur si simplu vrea sa incerce activitati diverse, cei de la Dino Parc au casute in arbori in care se desfasoara ateliere tematice. Locurile de joaca special amenajate pot sa iti ofere timp pentru a vizita imprejurimile cat copilul se joaca cu prietenii intalniti in aventura lor de la Dino Parc.

Daca v-ati plimbat si ati vazut dinozaurii, puteti sa va relaxati la unul dintre cele doua cinematografe, unul dintre acestea fiind 9D. Experienta este unica, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor, ci si călătoria în interiorul acesteia, printre decorurile și personajele actiunii.

Dino Parc investeste in extinderea sa, multe dintre investitii fiind facute in tehnologia interactiva cu holograme și touchscreen-uri care stim ca atrage foarte mult astazi si este intr-o continua dezvoltare.

Trebuie sa stiti ca toate activitatile il vor face pe copil sa se indragosteasca de Dino Parc si va dori sa se intoarca, insa in viitor, parcul se va extinde atat in ceea ce priveste suprafata cat si numarul de exponate de aceea veti fi impresionati de fiecare data. Totodata, vor fi adaugate noi trasee de aventura si vor fi introduse scene de lupta intre dinozauri, deci distractia va fi garantata, iar informatii noi vor exista in permanenta pentru a ne aduce aprotul in educatia copiilor.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu