characters characters

Dino Parc Rasnov – descopera lumea dinozaurilor!

16 septembrie 2015    |   1322 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Dino Parc este noul parc de distractii ce promite o experienta unica printre dinozauri reacreati in marime naturala. Parcul se afla in Rasnov, judetul Brasov, si se intinde pe o suprafata de 1.6 hectare, fiind unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa.

Daca esti un fan al filmelor cu dinozauri sau esti fascinat de lumea lor de mult disparuta, Dino Parc este locul perfect pentru pentru a-i vedea in toata maretia lor. Cei 46 de dinozauri, creati din fibra de sticla si rasini speciale par atat de reali incat aproape ca te astepti sa inceapa sa manance din frunzele copacilor sau, in cazul carnivorilor, sa te inhate. Atat copiii cat si adultii raman impresionati de marimea si veridicitatea lor.

Intrarea in parc este spectaculoasa, pe acoperis asteptandu-te un ierbivor urias dar prietenos – Brachiosaurus, dupa care vei pasi pe traseul interactiv, cu lumini si sunete ce te vor purta intr-o alta lume. Dinozaurii sunt prezentati pe rand, in ordinea evolutiei lor, conform ultimelor descoperiri paleontologice. Panourile cu informatii iti vor spune mai multe despre perioada in care au trait, cu cate sute de ani in urma au disparut si alte date interesante.

Dino Parc


Unul dintre cele mai valoroase exponate este un schelet adevarat, gasit pe teritoriul tarii noastre, partial complet numit „Balaurul Bondoc”. Vulcanul este o alta atractie, realizat prin colaborarea cu experti de la Hollywood, si care simuleaza cutremure similare celor din eruptiile adevarate ale vulcanilor. Poate ca eruptia vulcanilor a fost cea care a dus la disparitia dinozaurilor.

Dupa ce ai terminat turul parcului si ai facut cunostinta cu toti dinozaurii, poti diversifica distractia Traseele de aventura sunt perfecte pentru curajosii care cauta distractia la inaltime iar ateliere de pictura, sculptura, desen si traforaj ii asteapta pe artisti in casutele din copaci.

Iar acesta se pare ca este doar inceputul, pentru ca in viitorul apropiat, creatorii parcului promit o extindere semnificativa, atat ca suprafata cat si ca numar de dinozauri expusi. Noi trasee de aventura vor fi construite si se vor aduce tehnologii noi, precum holograme si touch-screenuri la etajul cladirii principale unde vor functiona si doua cinematografe.

Pentru informatii legate de program, locatie si galerie de fotografii, te asteptam pe www.dinoparc.ro si pe facebook.com/dinoparcrasnov

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu