characters characters

De ce sa alegi vara asta Tabara Nerf?

26 aprilie 2016    |   742 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Ligia MoiseDat fiind faptul ca vad mult mai rar decat mi-as dori copii jucandu-se in aer liber si interactionand fata in fata cu alti copiii de varsta apropiata, o tabara plina de jocuri educative si distractie, organizata la munte mi se pare o idee foarte buna. Dintr-un calcul simplu: asta va avea efect asupra dezvoltarii sale fizice dar creeaza si mediul securizat in care copilul sa experimenteze fizic ceea ce inseamna sa te orientezi prin padure (ca in unele dintre jocurile pe calculator), sa ai camarazi in care sa ai incredere, cu care sa comunici real, sa primesti feedback pe baza caruia va trebui si tu sa dai un raspuns.

Toate acestea vor ajuta copilul sa traiasca in plan real adica acolo unde viata are loc. Vor putea descoperi frumusetea prieteniei autentice, iar 8-12 ani este perioada in care se pot lega prietenii durabile si in care pot invata natural ce reprezinta „inteligenta emotionala”. In fond, trebuie sa fim constienti ca asa cum ii crestem, practic asa ii pregatim pentru viata de adult. Si, cu fiecare gest, fiecare cuvant, actiune, experienta mai pun o „caramida” la ceea ce se cheama baza unei vieti de adult.

Copiii prin joaca pot descoperi foarte multe, de aceea va recomand: Tabara NERF. Aici copilul tau e invatat prin jocuri si prin interactiunea cu ceilalti despre prietenie, distractie in echipa, comunicare pozitiva, miscare in aer liber, sport si relaxare sub supravegherea unor specialisti in comunicarea cu copiii. In tabara NERF micutul tau va avea parte de tot atatea amintiri frumoase pe cate invataturi pe care sa se bazeze mai tarziu in viata.

Descopera Tabara NERF pe: www.tabaranerf.ro.


Autor: Ligia Moise, psiholog

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu