characters characters

„Danila Prepeleac”, „Cantec pentru Tisha” si „Spre Vrajitorul din Oz”, in stagiunea de toamna MiniArtShow

19 septembrie 2016    |   756 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

MiniArtShow stagiunea de toamna
In octombrie si noiembrie, cei mici sunt asteptati la spectacole de teatru puse in scena intr-o maniera originala si creativa de o echipa de actori, papusari, regizori, coregrafi si psihologi profesionisti coordonati de actrita Ioana Ginghina in cadrul proiectului MiniArtShow.

Pornita acum patru ani, compania MiniArtShow este proiectul de suflet al actritei Ioana Ginghina, mama unei fetite de 8 ani, prin care si-a propus sa ofere un model de educatie alternativa de calitate destinata copiilor.

Astfel, in noua stagiune de toamna echipa MiniArtShow a pregatit trei spectacole care stimuleaza imaginatia si creativitatea celor mici: „Danila Prepeleac”, „Cantec pentru Tisha” si „Spre Vrajitorul din Oz”.

SURPRIZA!!! La fiecare spectacol avem tombola si fiecare copil poate castiga premii pe loc sau sa participe la marele premiu, o petrecere ogranizata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Bazat pe celebra poveste scrisa de Ion Creanga, spectacolul „Danila Prepeleac” se adreseaza intregii familii. In cadrul piesei, copiii vor descoperi o lume misterioasa si plina de haz, dar nu complet lipsita de moralitate si vor intra in universul traditiilor si obiceiurilor vechi. Tanarul actor Ionut Toader ii da viata simpaticului Danila Prepeleac, iar alaturi de el joaca Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu si Cristina Petre. Regia este asigurata de Laura Maria Vladoiu.

Trailer: https://youtu.be/kQxL-jrXEww

„Cantec pentru Tisha” este un spectacol dedicat copiilor peste 4 ani si parintilor lor, care isi propune ca, prin interactiune si jocuri noi, sa aduca in prim-plan stransa relatie dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu cei mici. „Cantec pentru Tisha” inseamna si performanta actoriceasca dupa un senariu inedit, cu muzica originala, adaptata copiilor, dar si interactivitate si dansuri, toate asigurate de echipa de productie care ii cuprinde pe actorii Elena Dumitrescu/Andra Mirescu (Tisha), Ioana Ginghina/Andreea Gaica (Gratziline), Ilona Brezoianu (Raza de Culoare), Emilian Marnea/Razvan Rotaru (Cosarul), Rares Stoica/Razvan Rotaru (Urs).

Trailer: https://youtu.be/wY7BG3ZAwJw


„Spre Vrajitorul din Oz” este un spectacol magic, plin de peripetii, vraji, personaje ciudate, care ii va tine pe cei mici cu sufletul la gura, mai ales ca de-a lungul piesei lumea reala si cea magica se intersecteaza foarte des. Spectatorii vor fi, cu siguranta, fascinati si de vrajile cu gheata carbonica dn piesa. Iar actorii Alina Medoia, Ileana Brancoveanu, Cristina Tane, Ion Tudorache garanteaza ca experienta va fi de neuitat.

Trailer: https://youtu.be/tMlO4meKoYU


„Toate aceste spectacole sunt gandite pentru a pune in valoare creativitatea copiilor, pentru a le stimula imaginatia, avand, in acelasi timp, un important rol educativ, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Echipa MiniArtShow crede cu tarie ca prin joc, dans, muzica, teatru poti face educatie de calitate copiilor, venind in completarea educatiei formale”,
spune actrita Ioana Ginghina, fondatoarea companiei MiniArtShow.

Parteneri media: Cinema Pro, Itsy Bitsy, Pap Tot, Ana Naghi, suntparinte.ro, kidspots, b24, Blogul mamei

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete Cinema Pro sau din reteaua Eventim


Programul spectacolelor MiniArtShow

Octombrie

Sambata 15 octombrie, ora 10:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Duminica 16 octombrie, ora 10:00 - „Danila Prepeleac”

Sambata 22 octombrie, ora 10:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Duminica 23 octombrie, ora 10:00 - „Cantec pentru Tisha”

Duminica 30 octombrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”(Surprize de Halloween)

Noiembrie

Sambata 5 noiembrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”

Duminica 6 noiembrie, ora 11:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Sambata 26 noiembrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”

Duminica 27 noiembrie, ora 11:00 - „Cantec pentru Tisha”

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu