characters characters

Cursuri Kindermusik. Cursuri de limba engleza prin muzica si miscare pentru copii de 18 luni – 3 ani

15 aprilie 2014    |   732 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Toti parintii dornici sa cunoasca impreuna cu copilasii lor lumea KINDERMUSIK sunt invitati la cursurile de limba engleza prin muzica si miscare, de la ora 10.30, la Academia de Creativitate.

Copiii de astazi cresc in lumea multilingva, iar Kindermusik ii poate ajuta sa-si dezvolte, prin muzica, simtul limbii engleze inca de la varste foarte fragede!

Programele Kindermusik ofera educatie muzicala copilului de la varsta de sase luni pana la 7 ani, si dezvolta toate aptitudinile – lingvistice, motrice, sociale, cognitive, emotionale si muzicale. Cercetarile dovedesc ca atunci cand copiii invata a doua limba pana la varsta de 8 ani, au sanse mai mari de a o vorbi ca o limba materna si isi imbunatatesc cunostintele limbii lor materne.

Cursul Kindermusik pentru copiii cu varsta intre 18 luni – 3 ani: Our Time

La aces curs copiii participa impreuna cu parintii.

In acest curs predomina muzica ce reflecta bucuriile copilului tau in crestere. In fiecare saptamana copilul se va bucura jucandu-se, dansand, cantand cu voce si la diferite instrumente cu noii lui prieteni, iar tu vei fi incantata sa-l ajuti sa-si exerseze o varietate larga de capacitati, precum abilitatile motrice grosiere si fine, sociale, precum si ascultarea activa. Vei primi de asemenea sfaturi despre cum poti folosi acasa si in alte situatii melodiile auzite.

Cu cine?

Cursul este sustinut de Egle Chisiu, Educator licentiat Kindermusik.

Egle Chisiu a absolvit Academiile de Muzica din Vilnius (Lituania) si Milano (Italia). Artist liric independent si traducator, mama a doi copii si educator licentiat de Kindermusik, ii initiaza pe copii in tainele minunate ale muzicii si ii introduce in lumea limbii engleze.

Cursul Kindermusik – Our Time

Structura:

Modul :  4 sedinte

Frecventa:  Saptamanal, in fiecare vineri

Orele: 10.30-11.15 (sau cu incepere de la ora 10.15 daca participantii vor dori acest lucru)

Varsta copiilor: 18 luni – 3 ani

Durata: 45 minute

Tarif:  200 lei / modul  sau 180 lei/modul  pentru cei care se inscriu la cursul Kindermusik pana la data de 23 aprilie.

Daca mai veniti cu un prieten, aveti 10% reducere fiecare.

Tariful se plateste la inceputul unui modul si nu poate fi returnat  in cazul absentelor neprevazute. Clasele pierdute se pot recupera  venind la alta ora de curs, in masura in care va exista continuitate de module.

Inscrierile  se fac la adresa: contact@gokid.ro

Ce spun parintii care participa la cursul Kindermusik – Modulul 1?

Iata ce spune o mamica despre participarea la acest curs: “Este un curs foarte placut, atat pentru copil cat si pentru parinte. Egle are o voce minunata si un accent foarte bun in limba engleza. Darius e tot timpul nerabdator sa vina ziua in care sa mergem la Kindermusik.” (Alexandra, profesoara de limba engleza, mamica lui Darius)

Kindermusik International este o companie mondiala de educatie muzicala timpurie a copiilor.

Kindermusik International de 30 ani creeaza si aplica programele in limba engleza pentru copii de la nou nascut pana la 7 ani. Analizand cele mai cunoscute sisteme de educatie din lume – Orff, Suzuki, Kodály, Montessori si altele, Kindermusik International a pregatit programele de invatamant, impartite pe grupuri de varsta si pe teme specifice. Aceste programe au fost deja apreciate de copii si parinți din 66 de tari din intreaga lume, existand in jur de 5000 de educatori care predau in sistemul Kindermusik!

Locatie: Urbanesc, Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, sector 2, Bucuresti

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu