characters characters

Corul Bravissimo - o noua stagiune de exceptie

14 iunie 2017    |   1889 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Corul Bravissimo
Corul de copii si tineret Bravissimo, pregatit si dirijat cu maiestrie de catre domnisoara profesor Elena Radu a incheiat o noua stagiune anuala, cu rezultate incantatoare.

Daca in iarna anului trecut, la invitatia Grupului Coral Song au urcat pe scena Operei Nationale Bucuresti pentru a sustine un recital in cadrul concertului "Song - Calatorie in lumea larga", inceputul de an a fost marcat de lansarea unui nou videoclip, cu un titlu sugestiv: "The Spirit Of Bravissimo". Este povestea acestor talentati copii, care traiesc clipe unice cu fiecare succes pe care il obtin, transformand hobby-ul si pasiunea pentru cant intr-un mod de viata.

In luna mai a acestui an, corul de copii Bravissimo a fost invitat pentru a doua oara consecutiv la  "Primavara Clasica Europeana", eveniment ce se desfasoara in municipiul Targoviste, chiar de Ziua Europei. Acesta a ajuns la cea de a patra editie si  este organizat de Primaria Targoviste cu sprijinul Consiliului Judetean Dambovita, oferind publicului un spectacol de calitate,un spectacol cu muzica buna, un adevarat regal muzical. Copiii si tinerii din cor au urcat pe scena alaturi de nume mari ale scenei romanesti, fiind acompaniati de Orchestra Simfonica "Muntenia" dirijata de Daniel Jinga, unul dintre cei mai mari dirijori contemporani.

A urmat concertul de la Ateneul Roman, organizat pentru a marca patruzeci de ani de la demolarea Bisericii "Ienii" la comanda regimului comunist, unde pentru prima data este abordata o partitura de muzica religioasa, membrii corului incantand audienta pana la lacrimi. Piesa aleasa a fost "Tatal Nostru" ce s-a potrivit perfect vocilor cristaline de copii, muzica fiind intregita de Orchestra Simfonica "Metropolitana", sub bagheta aceluiasi mare dirijor, Daniel Jinga.

Ca o incununare a talentului acestor copii si a profesionalismului domnisoarei dirijor Elena Radu, la finele lunii mai, corul obtine premiul intai special la Concursul National de Interpretare "Talente Implinite", ajuns la cea de a X a editie. Tot la capitolul realizari putem incadra de asemenea participarile ca invitati in cadrul unor emisiuni TV de succes, dar si la Radio ZU cu prilejul evenimentului caritabil "Orasul faptelor bune" unde copiii au cantat live in direct la o ora de maxima audienta. La acestea se adauga o serie de alte concerte, finalizand acest stagiu, ca in fiecare an, cu reprezentatia din cadrul recitalului "Bravissimo ART SCHOOL", scoala de muzica si teatru care sustine pregatirea si promovarea acestor minunati artisti, sub a carei emblema sunt reprezentati.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu