characters characters

Copiii pornesc in fascinanta calatorie a unei vieti sanatoase alaturi de Alec Blenche in “Erus si Valea Rabdarii”

03 noiembrie 2016    |   690 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Erus si Valea Rabdarii
C
urtea Veche Publishing prezinta o noua poveste fascinanta pentru cei mici, de data aceasta alaturi de Alec Blenche, consultant in nutritie si initiator al unuia dintre cele mai citite site-uri din Romania (viataverdeviu.ro). Erus si Valea Rabdarii, minunat ilustrata de Doina Zavadschi, prezinta calatoria initiatica a unui copil intr-o lume fantastica despre reguli alimentare si o viata sanatoasa.Cartea poate fi rezervata prin precomanda in perioada 3-7 noiembrie 2016 exclusiv pe site-ul www.curteaveche.ro, cei care plaseaza o comanda in aceasta perioada primind si autograful autorului.

Cei mici vor strabate cinci vai unde vor invata ce inseamna generozitatea, rabdarea sau iubirea. Erus, fiul Imparatului, simpatic si mereu pus pe sotii, parcurge alaturi de prietenii sai, Pac si Mac, dar si de alti eroi tot atat de interesanti intamplari si multe provocari ce il vor ajuta sa faca Lumea Buna sa fie buna din nou.

Pe langa povestea palpitanta si plina de invataminte, micutii vor fi insotiti in aceasta minunata aventura si de ilustratiile pline de culoare ale Doinei Zavadschi.

In plus, micutii vor avea ocazia sa descopere melodiile compuse special de Alec Blenche pentru acesta carte, melodii disponibile la finalul volumului prin intermediul QR code-urilor.

Alec Blenche are o poveste de viata absolut impresionanta. Dupa o lupta apriga impotriva kilogramelor in plus, Alec a gasit o cale prin care a putut renunta la un stil de viata nesanatos si obositor. Documentandu-se constant, el a optat pentru un mod de a trai echilibrat, in armonie cu natura. Treptat, timp de cinci ani, Alec a slabit 30 de kilograme, in momentul de fata fiind un nutritionist extrem de cunoscut in mediul online. Site-ul creat de el si sotia sa, VIATA VERDE VIU, este citit de milioane de oameni din peste 100 de tari, cei doi organizand si tabere de nutritie in toate colturile tarii.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu