characters characters

Copiii autisti sunt alungati din scoli pe nedrept

01 noiembrie 2010    |   530 vizualizări


Ionelia Marin, din Constanta, este mama unui baietel cu autism pe care parintii celorlalti copii din grupa au incercat sa-l excluda din gradinita. Multi profesori accepta doar daca sunt obligati prezenta unui copil cu dizabilitati in clasa.


Octavian are 3 ani si jumatate si este afectat de autism. Mama lui, Ionelia Marin, spune ca a trecut prin mai multe spitale pana a aflat de ce baiatul sau nu vorbeste si nu raspunde la nume sau la rugamintile ei.


Articol complet: Adevarul.ro

 

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    viziteu    01.11.2010 - 18:06
    greu...nu are nimeni timp sa ne asculte ...dar am invatat ca trb sa luptam pt orice drep asa ca nu va lasati invinsi si mult succes .mama unui baiat cu autism 5 ani .
  • Utilizator Anonim
    lia    01.11.2010 - 17:05
    si eu am o fetita autista este cuminte foc dar ce folos ca la scoala speciala unde ar trebui sa primeasca un sprijin real acolo a fost tratata cu dispret si ura si in final a fost exclusa din clasa si scoala respectiva.Degeaba am facut reclamatii peste tot, corb la corb nu-si scoate ochii.Dar nu-i nimic eu am o vorba ,,fii atent cu ce moneda platesti in viata pentru ca va veni vremea sa fii si tu platit tot cu aceeasi moneda'.Noua parintilor cu copii autisti nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere sa putem trece peste toate cu bine si sa putem sta langa copii nostri sa-i putem ajuta
  • Valentina Cretan
    Valentina Cretan    01.11.2010 - 13:14
    Si copiii diagnosticati cu ADHD trec prin aceleasi neplaceri. Cu ce drept un cadru didactic sau un director procedeaza astfel? Ce fac autoritatile in domeniu pentru a remedia acest fenomen?