characters characters

Copii care si-au imbunatatit rezultatele scolare

Cum si-au ajutat alti parinti copiii sa invete mai usor

02 februarie 2018    |   3601 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

testimoniale scoala intuitext
Stiai ca metodele moderne de invatare devin tot mai populare? Ca dovada, iata cateva dintre marturisirile parintilor care au cumparat licente de acces in cadrul site-ului Scoala Intuitext pentru copiii lor din clasele I, a II-a sau a III-a:

Stela Ionescu (mama unui baietel din clasa a II-a): Copilul meu intrase deja in cel de-al treilea an de scoala, dar cumva nu eram multumita in primul rand de atitudinea lui fata de scoala si nici de faptul ca mereu aveam probleme cu el atunci cand venea vorba sa-si rezolve temele. O alta mamica din parc mi-a recomandat site-ul educational Scoala Intuitext si i-am cumparat si eu baiatului la inceput o licenta pentru 3 luni. Atat m-am bucurat vazandu-l pe el bucuros, vazandu-l ca intelege concepte mai teoretice si ca nu mai opune rezistenta la teme, incat i-am mai prelungit licenta.

Suzana Almos (mama unui baiat in clasa a III-a): Ca sa fiu sincera, cumva pe mine m-au intimidat problemele pe care copiii le au de rezolvat in clasa a III-a. Mi s-au parut cu mult mai dificile decat m-as fi asteptat. In cadrul acestui site educational, totul e explicat atat de frumos, sub forma de joc sau de animatii, incat copiii chiar invata de drag. Eu i-am achizitionat baietelului meu din prima o licenta pentru un an de zile, noua chiar ne-a recomandat invatatoarea acest produs modern de invatare.

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu