characters characters

CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a-XIV-a

03 ianuarie 2017    |   653 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

conil fest
Palatul National al copiilor este in sarbatoare! In 28 -29 Ianuarie 2017  va avea  loc cea de-a XIV-a editie a CONIL Fest – Festivalul Integrarii.

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici si cu nevoi speciale ii vor purta pe cei prezenti intr-o lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori – Asociatia CONIL si Asociatia 3M.

Momente emotionante  si  pline de farmec si sensibilitate ne vor fi oferite de invitatii nostri speciali de la scolile pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, demonstrand astfel ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie promovata.

Sambata vor urca pe scena in vederea premierii copiior: Ioana Maria Moldova - Prima TV, Marioara Man Gheorghe (cantareta de muzica populara, mama Elenei Gheorghe), actrita si vlogarita Tily Niculae si Veronica Soare de la minuni.ro. Duminica, ii puteti intalni pe Ioana Ginghina, Daniela Pade Teodorescu (Avantaje), Gheorghe Florescu (specialist in aroma cafelei) si Nicole Cherry (ora 17).

Sunt invitati sa participe la acest important eveniment cultural, copii cu varste cuprinse intre 3-18 ani din gradinitele si scolile publice si private din Bucuresti si din tara.

Scopul organizatorilor, Asociatia CONIL si Asociatia 3M  este de a sprijini integrarea copiilor cu CES precum si promovarea talentelor de orice fel.

Pe parcursul celor doua zile de festival intrarea publicului in sala este libera.

Afla mai multe despre festival: CONIL FEST, Festivalul Integrarii, Editia a XIV a


Parteneri media
: www.gradinitebucuresti.ro, www.magnanews.ro, suntparinte.ro 

Sponsori: Aqua Carpatica, Chipita Romania, Editura Integral, Editura Corint, Omfal Educational

Conferinta de presa:
Va avea loc joi, 19 ianuarie 2016 ora 11.00 la sediul Scolii Primare CONIL din Str.Cooperativei nr 55, Sector 5, Bucuresti

Va asteptam cu mic cu mare la cea de-a XIV –a editie a CONIL Fest!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu