characters characters

Concurs pe teme religioase la Scoala “N. Iorga” din Bacau

04 februarie 2010    |   624 vizualizări
 

Elevi din patru judete s-au intilnit la Scoala cu clasele I –VIII “N. Iorga” din Bacau, la inceputul acestei luni, pentru a participa la cea de-a treia editie a concursului interjudetean de religie “Sfintii Trei Ierarhi: Vasile, Grigorie si Ioan”.

 

Desfasurat sub patronajul Preasfintitului Dr. Ioachim Bacauanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, concursul pe teme de spiritualitate a debutat cu o ceremonia religioasa oficiata de un sobor de preoti. A urmat un cuvint al directoarei Umbrarescu Mariana, dupa care tinerele echipaje din Bacau, Suceava, Neamt si Vaslui au facut dovada unei bune pregatiri teologice, in fata unui juriu alcatuit din pr. Ghinea Adrian, pr.Chirica Gheorghe, pr. Elisei Cornel, precum si profesoarele Maria Popa, Petrescu Ionela si Cotrihala Ioana.

 

Concursul elevilor pasionati de cultura si teologie a fost urmat de vernisarea unei expozitii de icoane realizate de copii. La finalul intrecerii, profesorii organizatori, Lica Mioara si Coman Mirela,,au oferit tuturor concurentilor premii si diplome de participare.

 

Sursa: www.ziaruldebacau.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu