characters characters

Comorile copilariei

Proiect foto: Ce strang prescolarii in buzunare

22 aprilie 2016    |   434 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

comorile copilariei
Ti s-a intamplat sa ramai surprinsa de lucrurile pe care le-ai gasit in buzunarele hainelor copilului tau, atunci cand ai vrut sa le pui la spalat?

Melissa Kaseman stie ca arta poate veni si in forma celor mai mici sau aparent nesemnificative detalii, de aceea a lansat o serie de fotografii denumita „Comorile din buzunarele prescolarilor”.

Ea a fotografiat de-a lungul timpului toate obiectele pe care le-a gasit in buzunarele hainelor copilului ei, atunci cand acesta se reintorcea de la gradinita. „Magia copilariei este atat de trecatoare, iar obiectele pe care le gasesc in buzunarele fiului meu reprezinta un capitol din copilaria sa, rezultat al imaginatiei sale si magiei de a gasi o comoara. Imi place ideea de a fotografia ceea ce e in imaginatia copilului meu. Sper ca va pastra aceasta uimire a descoperirii de-a lungul vietii sale.”, adauga aceasta.

Printre obiectele gasite se numara: creioane colorate, jucarii mici, sarme si ate de diferite culori si marimi, nasturi, bucati de hartie decupata, elastice, pene, monede, flori uscate, agrafe, crengute sau pietricele. Acest proiect surprinde cresterea si evolutia copilului, toate fazele copilariei, magia de a descoperi ce sta in imaginatia copilului.

comorile copilariei


comorile copilariei


comorile copilariei


Sursa text si foto: HuffingtonPost.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu