characters characters

Clopotica si zanele Disney au parte de o noua aventura

26 martie 2015    |   2399 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Atunci cand o lumina verde puternica strabate cerul instelat al Pixie Hollow este momentul care va declansa cateva schimbari in valea zanelor, deoarece in dimineata urmatoare un animal ciudat se trezeste chiar in locul in care cometa a aterizat. Astfel, o veche legenda prinde viata, iar neastamparata Fawn, condusa mai mult de inima decat de ratiune, porneste in cautarea animalului al carui urlet a rasunat si risca linistea din Pixie Hollow.

tinkerbell


Clopotica, Rosetta, Silvermist, Vidia si Iridessa sunt puse fata in fata cu animalul ciudat, cu ochi verzi arzatori si dinti amenintatori de catre prietena lor Fawn, iar infatisarea lui le face pe micile zane sa nu fie prea increzatoare in faptul ca venirea lui este una de dorit. De asemenea, prezenta lui este semanalata si de catre Zanele Santinela care, in frunte cu Nyx, pornesc actiunea de capturare a Bestiei de Nicaieri.

Desi nimeni in afara de Fawn nu ii acorda credit ciudatului animal, dupa ce trec prin aventurile de capturare si salvare, zanele ajung sa il pretuiasca si sa il considere un bun prieten. Astfel, ele ne arata cat de important este sa ai o inima deschisa, sa fii inconjurat de prieteni, sa vezi dincolo de coperta unei carti. Fawn, care de obicei era criticata pentru firea sa ingenua, afirma acum ca pentru prima data, atat inima, cat si capul ii spun acelasi lucru, si are dreptate, pentru ca Bestia de Nicaieri, devenit acum Gruff isi dezvaluie sufletul sensibil si firea blanda ascunse in spatele infatisarii fioroase.

Inspirate din viata reala a regizorului Steve Loter, personajele ne poarta intr-o minunata calatorie a prieteniei si increderii, amintindu-ne care sunt adevaratele valori dupa care ar trebui sa ne conducem viata.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu