characters characters

(P) Cine castiga maratonul Disney Junior?

25 februarie 2015    |   292 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Pentru un inceput de primavara spectaculos, Disney Junior a pregatit pentru micii sai telespectatori un minunat maraton cu personajele preferate. Astfel, in lunile februarie si martie, weekend de weekend ii incantam pe micutii nostri si nu numai, cu cele mai bune episoade cu personajele lor favorite.

Timp de o saptamana la Disney Junior sunt presarate indicii despre cine ii va incanta in weekend pe micii explortoi, iar sambata si duminica, de la ora 11:30, atat cei mici, cat si cei mari sunt invitati sa intre in lumea plina de aventura a personajelor lor preferate.

Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Printesa Sofia, Chip si Dale, Donald Duck si nepotii lui, asteapta cu nerabdare sa ne dezvaluie viata lor si sa ne lasam cuprinsi de magia care ii inconjoara. Vom parcurge impreuna cu ei lungi culoare de castel, vom visa la viata de printesa, ne vom avanta in mari agitate si cautari de comori, vom zbura cu piloti aiuriti si vom trece prin intamplari nemaivazute, vom vizita taramuri fantastice cu fiinte nemaintalnite.
disney junior


Patrunde in lumea fascinanta Disney Junior, alaturi de personajele favorite ale copilului tau, care cu siguranta te vor cuceri si pe tine.


Ghici cine vine la Disney Junior, un maraton uluitor al copilariei si al frumusetii ei, te astepta in fiecare weekend, de la 11:30, pana pe 29 martie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu