characters characters

Intre cariera si copii. Cum alege Marissa Mayer, CEO-ul Yahoo, sa imbine profesia si familia

02 septembrie 2015    |   2783 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

mama si bebelus
Anuntul recent facut de Marissa Mayer, CEO Yahoo.Inc, legat de faptul ca va naste doua fetite gemene in decembrie a readus in discutie subiectul reintoarcerii la munca a angajatelor dupa nastere.

Marissa Mayer a fost considerata un exemplu negativ cand a decis sa se intoarca la munca la doua saptamani dupa nasterea baietelului ei, acum in varsta de 3 ani. Si de aceasta data, CEO-ul planuieste sa lucreze in timpul sarcinii, lipseasca putin timp de la bioru si sa lucreze de acasa.

Abordarea ei a trezit controverse privind felul in care exemplul ei va influenta drepturile angajatelor insarcinate.

In 2013, Marissa Mayer a luat masuri care sa ii ajute pe angajatii Yahoo deveniti proaspat parinti, marind concediul platit de crestere a copilului la 16 saptamani pentru mame si la 8 saptamani pentru tati. Pe de alta parte, in acelasi an, CEO-ul a interzis angajatilor sa lucreze de acasa, fiind criticata pentru aceasta decizie.

Alegerea mamelor intre profesie si copil se poate dovedi foarte dificila de multe ori. Tu cat timp ai ales sa stai acasa cu copilul tau? Cat timp crezi ca este necesar sa lipseasca de la serviciu mama, pentru binele copilului?

Sursa: TheGlobeMail.com


*Sursa foto:https://www.flickr.com/photos/john-spade/8376954253/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu