characters characters

Centrul 9 luni- Ateliere de arta pentru copii

01 iulie 2010    |   501 vizualizări
Centrul 9 luni, centru de educatie prenatala si postnatala, acorda o importanta deosebita copilului atat in perioada intrauterina cat si extrauterina.

Unul dintre programele distractive si utile parintilor este “Ateliere de arta pentru copii”. Un tip de program (sustinut de catre un psiholog) care ar starni interesul oricarui parinte prin prisma faptului ca in urma parcurgerii acestuia, parintele afla informatii esentiale despre personalitatea copilului.

Dedicat copiilor intre 4-6 ani, sustinut de catre un psiholog specializat in pshihologia dezvoltarii copilului, pe parcursul atelierelor organizate, copii vor aborda diferite forme de arta.  Se vor supune analizei rezultatele obtinute, acestea fiind interpretate psihologic de catre specialist.

Formatul programului este de doua saptamani, patru sedinte a cate doua ore fiecare sedinta.

Dupa parcurgerea unui astfel de program, psihologul va stabili de comun acord o intalnire cu parintii fiecarui copil participant la acest program, moment in care se va face evaluarea a mesajelor transmise de catre copilul dumneavoastra prin intermediul tipurilor de arta abordate de-a lungul programului.

Este momentul in care parintii vor primi informatii esentiale despre copilul lor: abilitati, inclinatii, tip de personalitate. Psihologul poate face propuneri cu privire la dezvoltarea unor abilitati identificate, propunerea unor solutii (acolo unde este cazul).

Tematicile acestor ateliere sunt urmatoarele:
  • Hai sa ne cunoastem. Tu ce culoare esti ?/ Dansez pentru mine, dansez pentru noi
  • Arborele vietii/ Familia mea este cea mai frumoasa
  • Vocea inimii.Cuvant, poveste, muzica, mandala
  • Despre mine, pentru tine.


www.centrul-9luni.ro



Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu