characters characters

Cel mai puternic copil din lume e roman

24 februarie 2010    |   679 vizualizări
 

La varsta la care alti copii se joaca cu dinozauri sau masinute, micutul Giuliano Stroe, in varsta de numai 5 ani este considerat cel mai puternic copil din lume. El tocmai a batut un nou record mondial intrand din nou in Guiness Book of Records.


Giuliano, care locuieste cu familia in Italia, a fost invitat la o emisiune de televiziune din Romania, unde a reusit sa faca 20 de flotari in maini pe verticala, fara punct de sprijin. Fostul record era de 12. Micutul, care practic s-a aflat in sala de forta de la cateva luni, insotindu-si tatal, este un adevarat talent in culturism, si specialistii au incurajat parintii sa-l indrepte spre o cariera specifica, chiar de la o asa varsta frageda.


Incepand antrenamentul propriu-zis de la varsta de 2 ani, Giuliano a reusit sa intre in Cartea Recordurilor la inceputul anului trecut, cand a mers in maini pe o distanta de 10 m cu o mobilitate si ageritate deosebite, avand si o greutate atasata. De fapt, mobilitatea si flexibilitatea sa il fac pe micutul campion sa provoace admiratie si ropote de aplauze la orice emisiune ar fi chemat. Desi tatal lui spune ca se joaca cu fratiorul sau ca orice copil, Giuliano are o placere deosebita sa fie sub lumina reflectoarelor!


Sursa: www.clickromania.co.uk

 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • gradinariumaria
    gradinariumaria    24.02.2010 - 20:07
    am auzit de acest copil cu ceva timp in urma, consider ca este mai degraba o ambitie a tatalui de a-l face cunoscut; este o varsta frageda, copilul are nevoie de o dezvoltare armonioasa si nu de sala de forta; imi face impresia ca este vorba chiar de o exploatare a propriului copil ptr a obtine bani