characters characters

Campanie Editura Herald: Sanatatea si dezvoltarea socio-emotionala a copiilor

08 septembrie 2020    |   600 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

campania sanatatea emotionala a copiilor Editura Herald
Sanatatea sociala si emotionala are un impact major asupra dezvoltarii si educarii copiilor. Studiile stiintifice deja confirma legatura stransa dintre sanatatea emotionala a copiilor si motivatia acestora in procesul de invatare si adaptare sociala.

Reglarea emotionala incepe in copilarie si se realizeaza in contextul relatiilor. Copiii se nasc cu nevoia si dorinta de a se conecta si de a primi empatie de la cei din jurul lor. Întelegand viata sociala a copiilor, modul in care emerge si evolueaza, vom putea oferi copiilor confortul emotional necesar stabilirii unor relatii autentice de prietenie si respect reciproc si vom creste copii sociabili, abili si empatici.

În perioada 4 – 15 septembrie, invatam cum sa ii sprijinim pe copii in dezvoltarea lor emotionala, pentru ca ei sa-si cultive astfel abilitatile necesare dezvoltarii de relatii sanatoase, gestionarii provocarilor si realizarii propriului potential.

În cadrul rubricii #EducatiaEmotionala vom aborda alaturi de invitatii nostri, problemele actuale cu care se confrunta tinerii, familiile dar si cei implicati activ in educatia copiilor: rivalitate, competitivitate, agresivitate, razvratirea adolescentina, abuzul de substante, bullying, nevoile copilului de explorare si exprimare, conflictul intern dintre atasament si independent.

O selectie de titluri care vin cu solutii si exemple practice de crestere si educare a copiilor, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu