characters characters

Cadrele didactice ii sfatuiesc pe parinti - Idei de vacanta pentru copii inteligenti

25 iulie 2018    |   1393 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

cadrele didactice ii sfatuiesc pe parinti
Vacanta de vara e in toi, copiii sunt fericiti, numai parintii se intreaba cum sa-i atraga pe cei mici si catre activitati educationale care sa le placa, dar si care sa le imbogateasca cultura generala. Misiunea e grea, mai ales ca in timpul liber copiii sunt mai degraba reticenti atunci cand vine vorba despre invatare, decat deschisi si curiosi.

Alerta in vacanta de vara! Cum ii atragem pe copii catre activitati educationale?

1. Caiete ale elevului care sa fie concepute asemanator revistelor pentru copii. Jocuri educationale, labirinturi, quiz-uri si alte astfel de exercitii si probleme prezentate intr-o maniera ludica ii ajuta pe copii sa exerseze, sa recapituleze sau chiar sa inteleaga acum materia predata la scoala de invatatoare in timpul anului scolar. Totul fara a considera ca „face teme” sau „invata” propriu-zis pentru scoala.

2. Produse educationale online, asa cum este ScoalaIntuitext.ro (site educational dedicat elevilor din clasele I-IV). Pe de o parte, in primii ani de scoala, rolul jocului in invatare este esential. Pentru a starni interesul si a capta atentia copiilor, este nevoie ca metodele de predare si instrumentele de studiu sa aiba o componenta ludica importanta. Pe de alta parte, nu doar copiii din ciclul primar, cat si elevii din clase mari sunt pasionati de mediul digital si si-ar petrece o buna parte din timp jucand jocuri online. tinand cont de aceste aspecte, specialistii Intuitext in educatie au creat acest produs educational online care contine jocuri de logica, animatii inedite sau experimente interesante de laborator avand ca baza materia din programa scolara.

Citeste articolul integral.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu