characters characters

Botosani: Primul spectacol din 2010

05 ianuarie 2010    |   448 vizualizări
 

Unica ocazie de a vedea spectacolul "Craiasa gheturilor", va fi duminica pe 10 ianuarie 2010 de la orele 11.00 si 12.30 la Teatrul Vasilache
Este un spectacol care a fost montat in anul  2006 dar de 3 ani nu s-a mai jucat la public. Cu siguranta multi botosaneni nu l-au vazut si ar fi pacat sa piarda aceasta ocazie. Asadar indemnam parintii sa isi treaca in program petrecerea timpului liber impreuna cu copiii duminica la Teatrul „Vasilache"


Craiasa gheturilor sau Gerania mai are de ademenit cu dulciuri doar un singur copil pe care sa-l inchida intr-un tron de gheata si puterea ei va fi deplina. Va transforma totul in gheata. V-ati imaginat vreodata cum ar fi fara primavara,fara soare ci numai iarna cu gheata si frig? Va reusi oare Mihaela sa-l salveze pe fratele ei Valentin si s-o impiedice pe Gerania sa transforme Tara Fantezia in Tara Gheturilor? Cine o va ajuta? Numai vizionand spectacolul veti afla.


Rolurile personajelor vor fi interpretate astfel: Craiasa gheturilor -Mihaela Nistorica, Baiatul-Valentin Ligi, Fata-Mihaela Stempel, Tumnus- Florin Iftode, Clontosul-Marius Rusu, Paravel- Aurica Dobrescu, Pol-Pol Tudor Rotaru si ....Mos Craciun.


Sursa:www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu