characters characters

Animatii dublate online, de vazut acasa, cu toata familia

27 iulie 2020    |   1179 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

animatii online Happy Cinema
Pentru ca celor mici le este cu siguranta dor de cinema, Happy Cinema a selectat cateva animatii care pot fi urmarite simplu, legal si usor de acasa accesand https://play.happycinema.ro/.


Platforma ofera urmatoarele noutati:


Printesa furata

Povestea fermecatoare a frumoasei printese Mila, fiica regelui, de care se indragosteste chipesul trubadur Ruslan, dar care e rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o potiune magica. Ruslan va trebui sa treaca peste toate obstacolele pentru a o aduce inapoi pe printesa, si pentru a dovedi ca iubirea adevarata poate invinge magia.

Ploey - Inima de viteaz

„Ploey - inima de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reuseste sa invete sa zboare, asa ca e abandonat de familia lui cand vine timpul migratiei de iarna. Cu ajutorul prietenilor sai, Ploey isi va pune la bataie toate abilitatile pentru a trece peste frigul arctic, dar si pentru a scapa cu viata din calea unor inamici periculosi.

Marea bulgareala (Snowtime) si Marea bulgareala 2 (Racetime)

Pentru a se distra in vacanta de iarna, copiii dintr-un mic orasel pun la cale o bataie cu bulgari de zapada memorabila, care ii va antrena pe toti locuitorii intr-o competitie si o solidaritate care va ramane ca cea mai frumoasa amintire din copilaria lor

Coconut, micul dragon

Coconut, un dragon de foc mititel, este insarcinat sa pazeasca iarba de foc care ii confera neamului sau un dar unic, acela de a sufla flacari, dar se trezeste ca cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotaraste sa porneasca in cautarea ierbii focului, si isi uneste fortele cu Oscar, dragonul mancacios, si Matilda, un porcusor tepos.

Cuibul Dragonului - Inceputul erei razboinicilor

Un tanar razboinic se alatura unui grup de vanatori de dragoni pentru a invinge un sarpe legendar. Filmul are la baza un popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri inregistrati.

Animatiile sunt dublate in limba romana, iar costul pentru acces la un film timp de 24 de ore este de 12 lei.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu